Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Resultado Exato Pinga á Borla
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Tasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lencastre rent richting de bal. Lencastre probeert naar een medespeler te passen. Basílio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basílio draait met de bal, schiet en ... Ameixa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Farelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacifico verovert de bal door een tackle van achteren. Pacifico probeert naar een medespeler te passen. Basílio rent richting de bal. Basílio haalt uit met een fantastische trap. Ameixa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Grade geeft de bal voor. Tasso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lencastre. Lencastre krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Tasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lencastre onderschept slim de pass. Lencastre speelt de bal door. Calafate bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafate schiet op doel. Ameixa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Resultado Exato - Pinga á Borla 1:0

37e minuut.
Inworp. Lencastre met de inworp. da Silva rent richting de bal. Basílio verovert de bal door een tackle van achteren. Basílio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resultado Exato 29%, Pinga á Borla 71%.
Resultado Exato - Pinga á Borla 1:0

57e minuut.
Ilha onderschept slim de pass. Basílio verovert de bal door een tackle van achteren. Basílio passt de bal met de wreef. Calafate heeft problemen om de bal te vangen. Calafate draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Puma is nu in balbezit. Puma geeft een hoge lob. Lencastre kopt de bal weg. Daar is Calafate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calafate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Lencastre de bal. da Silva met een sublieme pass. Basílio met een sublieme pass. Calafate rent richting de bal. Calafate draait met de bal, schiet en ... Ameixa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Grade kopt de bal weg. Pacifico is nu in balbezit. Pacifico speelt de bal door. Daar is Basílio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basílio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Grade geeft een hoge lob. da Silva rent richting de bal. da Silva passt de bal met de wreef. Basílio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basílio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gusmão trapt de bal weg van het doel. Farelo probeert naar een medespeler te passen. Confucio rent richting de bal. Basílio verovert de bal door een tackle van achteren. Basílio geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Resultado Exato - Pinga á Borla 2:0

87e minuut.
Cruzeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzeiro probeert naar een medespeler te passen. Melancia is nu in balbezit. Reguengo onderschept slim de pass. Reguengo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pacifico passt de bal zonder na te denken. da Silva is nu in balbezit. da Silva passt de bal zonder na te denken. Reguengo rent richting de bal. Reguengo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resultado Exato 51%, Pinga á Borla 49%.
Resultado Exato - Pinga á Borla 2:0