Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COSTA DO SOL Vila de Rei United
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Maneta is nu in balbezit. Lingueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maneta krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Viola is nu in balbezit. Malta begaat een overtreding. Viola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fortinho is nu in balbezit. Fortinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Fiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiadeiro geeft een hoge lob. Basco heeft problemen om de bal te vangen. Fortinho is nu in balbezit. Fortinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Lingueta de bal. Malta rent richting de bal. Malta passt de bal zonder na te denken. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido draait met de bal, schiet en ... Balsemco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lingueta heeft problemen om de bal te vangen. Malta is nu in balbezit. Malta passt de bal in één keer door. Pulido rent richting de bal. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Poças rent richting de bal. Poças geeft een hoge lob. Fuzeta kopt de bal weg. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sermenho onderschept slim de pass. Sermenho geeft een hoge lob. Janeiro is nu in balbezit. Pulido onderschept slim de pass. Pulido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COSTA DO SOL - Vila de Rei United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COSTA DO SOL 38%, Vila de Rei United 62%.
COSTA DO SOL - Vila de Rei United 1:0

60e minuut.
Feijó speelt de bal door. Daar is Viola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viola geeft de bal voor. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lingueta geeft de bal voor. Inworp. Durão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malta rent richting de bal. Malta schiet op doel. Balsemco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Janeiro rent richting de bal. Janeiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Poças de bal. Feijó verovert de bal door een tackle van achteren. Feijó passt de bal met de wreef. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COSTA DO SOL 31%, Vila de Rei United 69%.
COSTA DO SOL - Vila de Rei United 1:0