Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VALENTES Monte Penedo FC
Normal Tactiek Mancos
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


11e minuut.
Milharento heeft problemen om de bal te vangen. Variaş onderschept slim de pass. Variaş speelt de bal door. Daar is Maltesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltesen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Elas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milharento probeert naar een medespeler te passen. Donas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toumanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Toumanyan geeft de bal voor. Fraga bokst de bal weg.

18e minuut.
Mammoliti is nu in balbezit. Donas onderschept slim de pass. Toumanyan maakt een afschuwelijke overtreding. Toumanyan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Milharento is nu in balbezit. Mammoliti verovert de bal door een tackle van achteren. Mammoliti passt de bal met de wreef. Maltesen rent richting de bal. Maltesen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Maltesen probeert naar een medespeler te passen. Mammoliti rent richting de bal. Mammoliti schiet op doel. Gusmão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - Monte Penedo FC 0:1

41e minuut.
Nowitzki geeft een hoge lob. Variaş rent richting de bal. Variaş met een sublieme pass. Maltesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - Monte Penedo FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALENTES 71%, Monte Penedo FC 29%.
FC VALENTES - Monte Penedo FC 0:2

46e minuut.
Mammoliti rent richting de bal. Elas is nu in balbezit. Elas passt de bal in één keer door. Maltesen is nu in balbezit. Maltesen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Maltesen onderschept slim de pass. Maltesen schiet op doel. Daar is Gusmão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Variaş rent richting de bal. Variaş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - Monte Penedo FC 0:3

51e minuut.
Mammoliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóvoa onderschept slim de pass. Mammoliti verovert de bal door een tackle van achteren. Mammoliti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Maltesen heeft problemen om de bal te vangen. Gusmão onderschept slim de pass. Mammoliti verovert de bal door een tackle van achteren. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - Monte Penedo FC 0:4

64e minuut.
Barco speelt de bal door. Nóvoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltesen verovert de bal door een tackle van achteren. Maltesen haalt uit met een fantastische trap. Fraga probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Toumanyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Mammoliti de bal. Mammoliti geeft de bal voor. Variaş rent richting de bal. Variaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gusmão geeft een lange en hoge pass. Requena met een sublieme pass. Variaş speelt de bal door. Mammoliti is nu in balbezit. Mammoliti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Mammoliti geeft een hoge lob. Variaş rent richting de bal. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş onderschept slim de pass. Variaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Requena kopt de bal weg. Toumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Toumanyan probeert naar een medespeler te passen. Astritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Astritis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALENTES 74%, Monte Penedo FC 26%.
FC VALENTES - Monte Penedo FC 0:4