Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minha Equipa FootBonecada
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
matig Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


29e minuut.
Frangueiro is nu in balbezit. Bogado onderschept slim de pass. Oriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Baptista is nu in balbezit. Silva Baptista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minha Equipa - FootBonecada 1:0

34e minuut.
Bengala geeft een lange en hoge pass. Daar is Micau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micau geeft een hoge lob. Pólvora rent richting de bal. Pólvora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minha Equipa - FootBonecada 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minha Equipa 43%, FootBonecada 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minha Equipa - FootBonecada 1:1

63e minuut.
Botado is nu in balbezit. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado passt de bal in één keer door. Silva Baptista rent richting de bal. Silva Baptista schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Minha Equipa - FootBonecada 2:1

67e minuut.
Sambado kan de bal niet met de borst controleren. Sambado geeft de bal voor. Gil rent richting de bal. Micau verovert de bal door een tackle van achteren. Micau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Gil probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Marreiros de bal onder controle te krijgen. Silva Baptista rent richting de bal. Silva Baptista draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Marreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreiros met een sublieme pass. Bengala is nu in balbezit. Silva Baptista rent richting de bal. Silva Baptista draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sambado bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma probeert naar een medespeler te passen. Silva Baptista is nu in balbezit. Silva Baptista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minha Equipa - FootBonecada 3:1

90e minuut.
Silva Baptista is nu in balbezit. Abacate rent richting de bal. Abacate geeft de bal voor. Silva Baptista is nu in balbezit. Silva Baptista draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Goulco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Minha Equipa - FootBonecada 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minha Equipa 46%, FootBonecada 54%.
Minha Equipa - FootBonecada 4:1