Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lusitanos oNeiL FC
Normal Tactiek 424
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vilanova rent richting de bal. Larangeira rent richting de bal. Baleal verovert de bal door een tackle van achteren. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vilanova rent richting de bal. Larangeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marim zijn tegenspeler op de grond. Marim krijgt een gele kaart. Larangeira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Larangeira kan niet meer verder spelen. Barrenho komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Baleal geeft een lange en hoge pass. Honorato rent richting de bal. Honorato geeft een hoge lob. Barrenho rent richting de bal. Barrenho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lusitanos - oNeiL FC 0:1

24e minuut.
Bugalho rent richting de bal. Vilanova rent richting de bal. Vilanova passt de bal met de wreef. Barrenho is nu in balbezit. Barrenho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Barrenho bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenho is nu in balbezit. Barrenho schiet op doel. Sambado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lusitanos - oNeiL FC 0:2

26e minuut.
Bugalho is nu in balbezit. Barrenho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugalho begaat een overtreding. Bugalho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lusitanos 60%, oNeiL FC 40%.
FC Lusitanos - oNeiL FC 0:2

47e minuut.
Honorato geeft een hoge lob. Arantes rent richting de bal. Arantes geeft een lange en hoge pass. Barrenho is nu in balbezit. Barrenho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Musa geeft een hoge lob. Pinto Salgado is nu in balbezit. Pinto Salgado geeft de bal voor. Cengo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barrenho is nu in balbezit. Barrenho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lusitanos - oNeiL FC 0:3

72e minuut.
Daar is Vilanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marim is nu in balbezit. Vilanova onderschept slim de pass. Barrenho rent richting de bal. Barrenho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Arantes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pinto Salgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacela is nu in balbezit. Cacela met een sublieme pass. Bregante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Honorato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arantes de bal. Barrenho bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lusitanos - oNeiL FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lusitanos 64%, oNeiL FC 36%.
FC Lusitanos - oNeiL FC 0:4