Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apanha Bolas Braga Sempre
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Cabreira met een harde bal richting middenveld. Gaivota rent richting de bal. Morna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Morna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Peralta met een sublieme pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma passt de bal in één keer door. Coxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma met een sublieme pass. Coxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxo draait met de bal, schiet en ... Conteiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apanha Bolas - Braga Sempre 1:0

22e minuut.
Guincho is nu in balbezit. Condego is nu in balbezit. Condego geeft een hoge lob. Coxo is nu in balbezit. Coxo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Guico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tagarro de bal. Coxo is nu in balbezit. Coxo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apanha Bolas - Braga Sempre 2:0

40e minuut.
Prezado probeert naar een medespeler te passen. Guico rent richting de bal. Passanha verovert de bal door een tackle van achteren. Passanha geeft een hoge lob. Marinha geeft een lange en hoge pass. Conteiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Guincho rent richting de bal. Papa-Xixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa-Xixa haalt uit met een fantastische trap. Cabreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Câmara de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apanha Bolas - Braga Sempre 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apanha Bolas 41%, Braga Sempre 59%.
Apanha Bolas - Braga Sempre 2:1

47e minuut.
Papa-Xixa met een sublieme pass. Guincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma begaat een overtreding. Palma krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado verovert de bal door een tackle van achteren. Lavado met een sublieme pass. Guincho heeft problemen om de bal te vangen. Guincho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apanha Bolas - Braga Sempre 2:2

64e minuut.
Ranhoso speelt de bal door. Passanha rent richting de bal. Passanha geeft een hoge lob. Guincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guincho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma geeft een lange en hoge pass. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico draait met de bal, schiet en ... Vieira springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mascarenhas rent richting de bal. Mascarenhas geeft een lange en hoge pass. Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Guincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guincho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apanha Bolas 39%, Braga Sempre 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apanha Bolas - Braga Sempre 2:2