Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigodes SC Terrífikos
Normal Tactiek 541
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Wegner met een snelle inworp. Carrasquinho probeert naar een medespeler te passen. Pitoresco rent richting de bal. Pitoresco haalt uit met een fantastische trap. Adamastor probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigodes SC - Terrífikos 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Rebimbas de bal. Pitoresco rent richting de bal. Pitoresco speelt de bal door. Carrasquinho is nu in balbezit. Carrasquinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Carrasquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquinho geeft een lange en hoge pass. Fartaria heeft problemen om de bal te vangen. Pitoresco is nu in balbezit. Pitoresco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigodes SC - Terrífikos 0:2

32e minuut.
Carogo rent richting de bal. Parente onderschept slim de pass. Parente speelt de bal door. Klungelig pakt Pitoresco de bal. Pitoresco haalt uit met een fantastische trap. Castilho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Machadinho zal de hoekschop nemen. Pitoresco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigodes SC - Terrífikos 0:3

36e minuut.
Rebimbas rent richting de bal. Vasques verovert de bal door een tackle van achteren. Vasques probeert naar een medespeler te passen. Pitoresco rent richting de bal. Pitoresco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigodes SC - Terrífikos 0:4

42e minuut.
Wegner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasques is nu in balbezit. Vasques geeft de bal voor. Pitoresco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigodes SC - Terrífikos 0:5

44e minuut.
Rebimbas is nu in balbezit. Pitoresco verovert de bal door een tackle van achteren. Ginguinhas rent richting de bal. Pitoresco onderschept slim de pass. Pitoresco draait met de bal, schiet en ... Castilho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigodes SC - Terrífikos 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigodes SC 62%, Terrífikos 38%.
Bigodes SC - Terrífikos 0:6

47e minuut.
Pitoresco passt de bal in één keer door. Fartaria is nu in balbezit. Taborda met een sublieme pass. Pitoresco rent richting de bal. Pitoresco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ginguinhas probeert naar een medespeler te passen. Carogo rent richting de bal. Carogo passt de bal in één keer door. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda speelt de bal door. Carrasquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoresco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bigodes SC - Terrífikos 0:7

68e minuut.
Ginguinhas is nu in balbezit. Vasques verovert de bal door een tackle van achteren. Vasques speelt de bal door. Carrasquinho heeft problemen om de bal te vangen. Carrasquinho geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pitoresco rent richting de bal. Pitoresco schiet op doel. Castilho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Machadinho met een sublieme pass. Taborda probeert de bal aan de voet te houden. Pitoresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoresco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigodes SC - Terrífikos 0:8

80e minuut.
Bispo heeft problemen om de bal te vangen. Carrasquinho rent richting de bal. Carrasquinho probeert naar een medespeler te passen. Pitoresco rent richting de bal. Pitoresco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rebimbas onderschept slim de pass. Carrasquinho probeert naar een medespeler te passen. Adamastor is nu in balbezit. Pitoresco verovert de bal door een tackle van achteren. Pitoresco schiet op doel. Castilho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Adamastor kopt de bal weg. Carrasquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquinho geeft de bal voor. Pitoresco rent richting de bal. Pitoresco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigodes SC - Terrífikos 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigodes SC 79%, Terrífikos 21%.
Bigodes SC - Terrífikos 0:9