Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Briosa FC IVECO FC
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes met een sublieme pass. Sortudo rent richting de bal. Sortudo haalt uit met een fantastische trap. Melro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - IVECO FC 1:0

4e minuut.
Orango is nu in balbezit. Orango geeft een hoge lob. Pala probeert naar een medespeler te passen. Corado is nu in balbezit. Corado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piombino verovert de bal door een tackle van achteren. Piombino speelt de bal door. Sortudo rent richting de bal. Sortudo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Corado verovert de bal door een tackle van achteren. Lobeira verovert de bal door een tackle van achteren. Lobeira passt de bal zonder na te denken. Sortudo rent richting de bal. Sortudo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Avelim is nu in balbezit. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro speelt de bal door. Sortudo rent richting de bal. Sortudo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Escada passt de bal met de wreef. Avelim bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Giraldes zijn tegenspeler op de grond. Giraldes krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Talhadas passt de bal in één keer door. Piombino is nu in balbezit. Piombino probeert naar een medespeler te passen. Sortudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sortudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - IVECO FC 2:0

34e minuut.
Sortudo is nu in balbezit. Bomba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sortudo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lobeira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sortudo is nu in balbezit. Sortudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Talhadas is nu in balbezit. Aldana rent richting de bal. Aldana passt de bal zonder na te denken. Sortudo rent richting de bal. Sortudo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briosa FC 47%, IVECO FC 53%.
Briosa FC - IVECO FC 2:0

46e minuut.
Sortudo rent richting de bal. Corado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sortudo onderschept slim de pass. Sortudo draait met de bal, schiet en ... Melro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - IVECO FC 3:0

49e minuut.
Lobeira is nu in balbezit. Corado onderschept slim de pass. Corado met een sublieme pass. Bomba is nu in balbezit. Bomba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Guerreiro speelt de bal door. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes speelt de bal door. Sortudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sortudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - IVECO FC 4:0

83e minuut.
Orango rent richting de bal. Bomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobeira is nu in balbezit. Bomba onderschept slim de pass. Bomba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dantas met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Guerreiro de bal. Avelim kopt de bal weg. Bomba is nu in balbezit. Bomba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briosa FC 35%, IVECO FC 65%.
Briosa FC - IVECO FC 4:0