Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kebeki United Winners2024
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Canal kopt de bal weg. Esperança bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangoso onderschept slim de pass. Conteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Conteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bonilha heeft problemen om de bal te vangen. Carapinheiro onderschept slim de pass. Carapinheiro probeert naar een medespeler te passen. Vau rent richting de bal. Vau schiet op doel. Amarante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Madruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Madruga geeft de bal voor. Daar is dos Buzios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vau rent richting de bal. Vau geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rendo kopt de bal weg. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmou onderschept slim de pass. Vau is nu in balbezit. Vau haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Conteiro rent richting de bal. Conteiro passt de bal zonder na te denken. Vau bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapinheiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vau is nu in balbezit. Vau draait met de bal, schiet en ... Sequeira probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gentil neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Esperança bereikt de bal nog maar net als eerste. Codorniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperança onderschept slim de pass. Esperança schiet op doel. Arouca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Winners2024 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebeki United 54%, Winners2024 46%.
Kebeki United - Winners2024 1:0

51e minuut.
Arouca met een harde bal richting middenveld. Canal rent richting de bal. Carrelhas probeert naar een medespeler te passen. Conteiro is nu in balbezit. Conteiro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Leote met een sublieme pass. Gangoso is nu in balbezit. Esperança verovert de bal door een tackle van achteren. Conteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Conteiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Winners2024 2:0

62e minuut.
Conteiro passt de bal in één keer door. Esperança is nu in balbezit. Esperança geeft de bal voor. Canal rent richting de bal. Canal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Carapinheiro passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Vau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vau krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Conteiro rent richting de bal. Castanheiro rent richting de bal. Conteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Esperança is nu in balbezit. Esperança haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebeki United 45%, Winners2024 55%.
Kebeki United - Winners2024 2:0