Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gato Sapato Grupo Desportivo Valcavalense
442 Tactiek prova
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 38.7
average Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Santarim rent richting de bal. Santarim speelt de bal door. Couraga rent richting de bal. Couraga haalt uit met een fantastische trap. Langiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 1:0

3e minuut.
Ponte Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte Velha speelt de bal door. Santarim bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarim haalt uit met een fantastische trap. Langiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ponte Velha is nu in balbezit. Azinhais onderschept slim de pass. Azinhais passt de bal met de wreef. Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro draait met de bal, schiet en ... Bordeira bokst de bal weg. Chilco geeft de bal voor. Santarim rent richting de bal. Santarim schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 2:0

14e minuut.
Magarreiro onderschept slim de pass. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real is nu in balbezit. Sermenho rent richting de bal. Sermenho geeft de bal voor. Bordeira bokst de bal weg.

22e minuut.
Magarreiro passt de bal in één keer door. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaçinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 2:1

25e minuut.
Chilco trapt de bal weg van het doel. Couraga heeft problemen om de bal te vangen. Couraga speelt de bal door. Santarim bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 3:1

27e minuut.
Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro geeft een hoge lob. Corte-Real kopt de bal weg. Carregadas heeft problemen om de bal te vangen. Carregadas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Azinhais verovert de bal door een tackle van achteren. Sermenho geeft een hoge lob. Carregadas probeert de bal met de borst te controleren. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sermenho is nu in balbezit. Sermenho passt de bal met de wreef. Corte-Real speelt de bal door. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Bordeira trapt de bal weg van het doel. Azinhais kopt de bal weg. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas passt de bal zonder na te denken. Perfeito onderschept slim de pass. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato Sapato 58%, Grupo Desportivo Valcavalense 42%.
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 3:1

47e minuut.
Perfeito geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sermenho met een snelle inworp. Corte-Real geeft de bal voor. Carregadas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Magarreiro passt de bal met de wreef. Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real geeft een hoge lob. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Carregadas passt de bal met de wreef. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro geeft de bal voor. Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Caeiro speelt de bal door. Magarreiro is nu in balbezit. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Magarreiro onderschept slim de pass. Carrasqueira is nu in balbezit. Carrasqueira geeft een hoge lob. Carregadas heeft problemen om de bal te vangen. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real speelt de bal door. Carregadas is nu in balbezit. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap. Bordeira bokst de bal weg.

78e minuut.
Sermenho geeft een hoge lob. Carregadas kopt de bal weg. Corte-Real rent richting de bal. Carregadas rent richting de bal. Carregadas draait met de bal, schiet en ... Bordeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Magarreiro heeft problemen om de bal te vangen. Chilco met een sublieme pass. Sermenho speelt de bal door. Corte-Real probeert de bal met de borst te controleren. Corte-Real geeft de bal voor. Bordeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Carregadas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castinho komt het veld opgelopen. Sardento met een sublieme pass. Santarim rent richting de bal. Rachinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rachinha krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Azinhais geeft een hoge lob. Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro passt de bal met de wreef. Castinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Castinho draait met de bal, schiet en ... Bordeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato Sapato 70%, Grupo Desportivo Valcavalense 30%.
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 3:1