Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qwerty Team JokerClub
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Cortês is nu in balbezit. Lufinha verovert de bal door een tackle van achteren. Lufinha speelt de bal door. Almada Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada Negreiros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Trancoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Trancoso met een sublieme pass. Daar is Carapeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmeleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmeleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Picamiolos rent richting de bal. Ceita is nu in balbezit. Picamiolos begaat een overtreding. Picamiolos krijgt een gele kaart. Ceita raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ceita met een snel genomen vrije trap. Fozica heeft problemen om de bal te vangen. Lufinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lufinha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Russa probeert naar een medespeler te passen. Coxo is nu in balbezit. Santa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santa krijgt een gele kaart. Coxo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qwerty Team 49%, JokerClub 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Qwerty Team - JokerClub 0:0

49e minuut.
Cortês is nu in balbezit. Santa rent richting de bal. Coxo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coxo krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Russa onderschept slim de pass. Russa geeft een lange en hoge pass. Cortês probeert naar een medespeler te passen. Marmeleiro rent richting de bal. Marmeleiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Almada Negreiros passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacho met een snelle inworp. Almada Negreiros is nu in balbezit. Almada Negreiros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cortês geeft een hoge lob. Carrigo is nu in balbezit. Carrigo passt de bal in één keer door. Marmeleiro rent richting de bal. Marmeleiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Russa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ambia met de inworp. Picamiolos is nu in balbezit. Picamiolos probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Cortês de bal onder controle te krijgen. Almada Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada Negreiros probeert naar een medespeler te passen. Lufinha is nu in balbezit. Lufinha draait met de bal, schiet en ... Celeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qwerty Team 45%, JokerClub 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Qwerty Team - JokerClub 0:0