Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Nova 2023 Gato Sapato
Plano 1 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 27.9
good Schieten average
average Passen average
average Verdedigen weak


7e minuut.
Ilardi is nu in balbezit. Ilardi geeft de bal voor. Lino is nu in balbezit. Lino schiet op doel. Bordeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Gato Sapato 1:0

9e minuut.
Fardilha rent richting de bal. Fardilha geeft de bal voor. Adólfsson kopt de bal weg. Daar is Lino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Adólfsson rent richting de bal. Adólfsson passt de bal met de wreef. Chilco is nu in balbezit. Kolotov onderschept slim de pass. Kolotov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kolotov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chilco probeert de bal aan de voet te houden. Kolotov rent richting de bal. Kolotov passt de bal zonder na te denken. Lino heeft problemen om de bal te vangen. Lino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Adólfsson geeft een hoge lob. Perfeito rent richting de bal. Lino onderschept slim de pass. Lino haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Sardento bereikt de bal nog maar net als eerste. Adólfsson onderschept slim de pass. Adólfsson met een sublieme pass. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sardento kan de bal niet met de borst controleren. Alexandrino rent richting de bal. Sardento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sardento krijgt een gele kaart. Alexandrino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Adólfsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Gato Sapato 2:0

33e minuut.
Ilardi passt de bal zonder na te denken. Fardilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolotov maakt een afschuwelijke overtreding. Kolotov krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Perfeito trapt de bal weg. Wróbel kopt de bal weg. Daar is Sardento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Adólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Adólfsson probeert naar een medespeler te passen. Perfeito rent richting de bal. Lino onderschept slim de pass. Lino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Nova 2023 33%, Gato Sapato 67%.
Vila Nova 2023 - Gato Sapato 2:0

47e minuut.
Chilco speelt de bal door. Ilardi geeft een lange en hoge pass. Daar is Perfeito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ... Bordeira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Gato Sapato 3:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camboa met een snelle inworp. Adólfsson geeft de bal voor. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cabaçinhas heeft problemen om de bal te vangen. Ponte Velha is nu in balbezit. Ilardi verovert de bal door een tackle van achteren. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ... Bordeira bokst de bal weg. Chilco heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Alexandrino passt de bal met de wreef. Lino probeert de bal met de borst te controleren. Cabaçinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino onderschept slim de pass. Lino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ilardi passt de bal met de wreef. Kolotov rent richting de bal. Kolotov speelt de bal door. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. Bordeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ... Bordeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Gato Sapato 4:0

82e minuut.
Couraga rent richting de bal. Couraga speelt de bal door. Santarim bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Gato Sapato 4:1

88e minuut.
Sardento geeft een hoge lob. Inworp. Camboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alexandrino is nu in balbezit. Alexandrino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Nova 2023 24%, Gato Sapato 76%.
Vila Nova 2023 - Gato Sapato 4:1