Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Corvos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1675
Corvos Qwerty Team
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Salomão probeert naar een medespeler te passen. Lufinha is nu in balbezit. Neni rent richting de bal. Lufinha onderschept slim de pass. Lufinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Qwerty Team 0:1

7e minuut.
Cacheiro geeft een hoge lob. Inworp. Salomão met een snelle inworp. Almada Negreiros is nu in balbezit. Almada Negreiros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Qwerty Team 0:2

29e minuut.
Margal met een sublieme pass. Carapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapeta geeft de bal voor. Roseima is nu in balbezit. Roseima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Neni kopt de bal weg. Roseima heeft problemen om de bal te vangen. Margal rent richting de bal. Roseima is nu in balbezit. Roseima draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Neni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roseima de bal. Russa bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal onderschept slim de pass. Margal haalt uit met een fantastische trap. Macieira bokst de bal weg.

34e minuut.
Machadinha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabedo met een snelle inworp. Klungelig pakt Margal de bal. Margal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Qwerty Team 1:2

36e minuut.
Margal verovert de bal door een tackle van achteren. Margal geeft een hoge lob. Malheiro is nu in balbezit. Malheiro geeft de bal voor. Roseima maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corvos - Qwerty Team 2:2

38e minuut.
Margal rent richting de bal. Margal met een sublieme pass. Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Roseima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Qwerty Team 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvos 35%, Qwerty Team 65%.
Corvos - Qwerty Team 3:2

47e minuut.
Klungelig pakt Coxo de bal. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Russa bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal onderschept slim de pass. Margal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Qwerty Team 4:2

49e minuut.
Cabedo verovert de bal door een tackle van achteren. Cabedo geeft de bal voor. Almada Negreiros kopt de bal weg. Daar is Lufinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lufinha haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Campilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Campilho begaat een overtreding. Campilho krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Margal draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Macieira trapt de bal weg. Klungelig pakt Queiroga de bal. Queiroga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Queiroga is nu in balbezit. Queiroga speelt de bal door. Russa probeert de bal aan de voet te houden. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal draait met de bal, schiet en ... Macieira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Machadinha trapt de bal weg. Queiroga kopt de bal weg. Klungelig pakt Carapeta de bal. Margal onderschept slim de pass. Margal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Macieira trapt de bal weg van het doel. Almada Negreiros kopt de bal weg. Capitulino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lufinha rent richting de bal. Lufinha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ceita is nu in balbezit. Malheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Malheiro passt de bal zonder na te denken. Roseima is nu in balbezit. Roseima draait met de bal, schiet en ... Macieira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Qwerty Team 5:2

90e minuut.
Salomão met de inworp. Russa bereikt de bal nog maar net als eerste. Russa passt de bal in één keer door. Almada Negreiros is nu in balbezit. Almada Negreiros draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lufinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lufinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Qwerty Team 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvos 49%, Qwerty Team 51%.
Corvos - Qwerty Team 5:3