Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teresina city bulls A.C. Castelluccio
5def7+ Tactiek NF 451 2DM 1W
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 78.7
very good Schieten incredible
excellent Passen brilliant
formidable Verdedigen outstanding


21e minuut.
Klungelig pakt Chojniak de bal. Chojniak probeert naar een medespeler te passen. El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed draait met de bal, schiet en ... Lamouchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
de Partenon met een sublieme pass. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak probeert naar een medespeler te passen. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Taos passt de bal zonder na te denken. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak met een sublieme pass. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed draait met de bal, schiet en ... Lamouchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Văn Phương kopt de bal weg. Klungelig pakt de Partenon de bal. Walczyński probeert naar een medespeler te passen. El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed draait met de bal, schiet en ... Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Văn Phương geeft een hoge lob. Chojniak controleert de bal met de borst. Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Rogański geeft een hoge lob. El Rasheed springt en kopt de bal. Lamouchi bokst de bal weg.

30e minuut.
Rogański geeft de bal voor. El Rasheed rent richting de bal. Olimpo kan de bal niet met de borst controleren. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed schiet op doel. Lamouchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Jamelli onderschept slim de pass. Jamelli met een sublieme pass. Chojniak heeft problemen om de bal te vangen. Chojniak geeft een hoge lob. Walczyński springt en kopt de bal. Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Myllykoski komt het veld opgelopen. Piigert komt het veld opgelopen. Walczyński met een snelle inworp. de Partenon rent richting de bal. de Partenon passt de bal in één keer door. Walczyński is nu in balbezit. Walczyński geeft een hoge lob. Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Chojniak geeft de bal voor. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olimpo. El Rasheed raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chojniak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lamouchi bokst de bal weg.

44e minuut.
Walczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyński speelt de bal door. Rogański rent richting de bal. Rogański geeft de bal voor. El Rasheed krijgt zijn hoofd ertegen. Lamouchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teresina city bulls 84%, A.C. Castelluccio 16%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
teresina city bulls - A.C. Castelluccio 0:0

62e minuut.
Chojniak is nu in balbezit. Chojniak passt de bal zonder na te denken. Rogański rent richting de bal. Rogański geeft de bal voor. El Rasheed maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Rogański rent richting de bal. Rogański geeft een hoge lob. El Rasheed krijgt zijn hoofd ertegen. Lamouchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Partenon met een snelle inworp. Walczyński geeft een lange en hoge pass. El Rasheed springt en kopt de bal. Lamouchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jamelli met de inworp. Walczyński met een sublieme pass. Chojniak speelt de bal door. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed haalt uit met een fantastische trap. Lamouchi bokst de bal weg.

84e minuut.
de Partenon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Partenon passt de bal in één keer door. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański geeft een hoge lob. El Rasheed maakt een snoekduik en kopt de bal. Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Suárez Betancort is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaeger. Suárez Betancort is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flores zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barroso maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Văn Phương geeft de bal voor. Jamelli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. de Partenon geeft een lange en hoge pass. El Rasheed krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teresina city bulls 69%, A.C. Castelluccio 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
teresina city bulls - A.C. Castelluccio 0:0