Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio-FBPA Ataíde F.C
6def Tactiek Natal F
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
64 gemiddelde waardering 72.3
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Osetek kopt de bal weg. Klungelig pakt Malancu de bal. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Szarniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Ataíde F.C 0:1

13e minuut.
da Europa verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasakos is nu in balbezit. Anastasakos geeft een lange en hoge pass. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler draait met de bal, schiet en ... Szarniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Osetek verovert de bal door een tackle van achteren. da Europa is nu in balbezit. Korženevskis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korženevskis krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Korženevskis passt de bal met de wreef. Nowotniak heeft problemen om de bal te vangen. Nowotniak probeert naar een medespeler te passen. Derrien is nu in balbezit. Derrien draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Nowotniak is nu in balbezit. Nowotniak geeft een lange en hoge pass. Korženevskis kopt de bal weg. Derrien is nu in balbezit. Derrien schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Alves de bal. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen maakt een afschuwelijke overtreding. Alen krijgt een gele kaart. da Europa raakt geblesseerd tijdens het duel. Gluoksnys wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Korženevskis kopt de bal weg. Nowotniak geeft de bal voor. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Szarniak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Ataíde F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 50%, Ataíde F.C 50%.
Grêmio-FBPA - Ataíde F.C 0:2

49e minuut.
Daar is Nowotniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowotniak met een sublieme pass. Korženevskis rent richting de bal. Korženevskis geeft een hoge lob. Şekerci krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Harshvardhan is nu in balbezit. Harshvardhan met een sublieme pass. da Europa rent richting de bal. da Europa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Ataíde F.C 1:2

53e minuut.
Nowotniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korženevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brébion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brébion krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Malancu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Birse geeft de bal voor. Alves kopt de bal weg. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Szarniak bokst de bal weg. Derrien is nu in balbezit. Derrien draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Alves rent richting de bal. Nowotniak is nu in balbezit. Gluoksnys begaat een overtreding. Nowotniak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

73e minuut.
Korženevskis passt de bal zonder na te denken. Kuler is nu in balbezit. Kuler passt de bal met de wreef. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Szarniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ćwieląg kopt de bal weg. Korženevskis is nu in balbezit. Korženevskis met een sublieme pass. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kuler met een sublieme pass. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malancu krijgt een gele kaart. Şekerci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Şekerci neemt zijn aanloop. Szarniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Korženevskis passt de bal met de wreef. Şekerci is nu in balbezit. Al-Tizieriani rent richting de bal. Şekerci rent richting de bal. Şekerci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 53%, Ataíde F.C 47%.
Grêmio-FBPA - Ataíde F.C 1:2