Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: MorumBIS
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 44326
Expressinho Tricolor Batera F.C.
4-4-2 Treinees Tactiek 2x2
53% Balbezit 47%
7% Spel op eigen helft 93%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 50.5
outstanding Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Norma draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Sad speelt de bal door. Esteves kopt de bal weg. Biskup geeft de bal voor. Norma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Yonglin met een sublieme pass. Norma is nu in balbezit. Norma haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Sad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 1:0

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yonglin zal de hoekschop nemen. Biskup kopt de bal weg. Norma is nu in balbezit. Norma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Yonglin met de inworp. Cardozo speelt de bal door. Norma rent richting de bal. Norma schiet op doel. bin Mohd Sad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 2:0

9e minuut.
Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves passt de bal in één keer door. Yonglin speelt de bal door. Norma rent richting de bal. Norma schiet op doel. bin Mohd Sad bokst de bal weg.

13e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Yonglin met een sublieme pass. Norma rent richting de bal. Norma schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Esteves speelt de bal door. Biskup is nu in balbezit. Biskup geeft een lange en hoge pass. Norma krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 3:0

23e minuut.
Yonglin probeert naar een medespeler te passen. Charisteas speelt de bal door. Biskup met een sublieme pass. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Sad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 4:0

33e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonglin speelt de bal door. Norma is nu in balbezit. Norma haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Sad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 5:0

34e minuut.
Charisteas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mollez de bal. Mollez passt de bal in één keer door. Norma is nu in balbezit. Norma haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Sad bokst de bal weg.

37e minuut.
Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski met een sublieme pass. Biskup rent richting de bal. Biskup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 6:0

39e minuut.
Quiroz kopt de bal weg. Biskup rent richting de bal. Biskup geeft een lange en hoge pass. Norma maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Mohd Sad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 7:0

44e minuut.
Doeltrap. bin Mohd Sad trapt de bal weg van het doel. Cardozo met een sublieme pass. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cardozo speelt de bal door. Esteves speelt de bal door. Biskup speelt de bal door. Norma rent richting de bal. Norma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho Tricolor 7%, Batera F.C. 93%.
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 8:0

47e minuut.
Norma rent richting de bal. Norma probeert naar een medespeler te passen. Biskup is nu in balbezit. Biskup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 9:0

48e minuut.
Riglos geeft de bal voor. Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonglin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Norma geeft een hoge lob. Biskup speelt de bal door. Yonglin probeert naar een medespeler te passen. Norma heeft problemen om de bal te vangen. Norma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 10:0

54e minuut.
Biskup is nu in balbezit. Biskup passt de bal zonder na te denken. Norma is nu in balbezit. Norma schiet op doel. bin Mohd Sad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 11:0

54e minuut.
Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yonglin met een snelle inworp. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Rocha passt de bal met de wreef. Quiroz is nu in balbezit. Yonglin speelt de bal door. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Sad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Biskup rent richting de bal. Biskup probeert naar een medespeler te passen. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma schiet op doel. bin Mohd Sad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Norma is nu in balbezit. Norma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Esteves met een sublieme pass. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma schiet op doel. bin Mohd Sad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biskup rent richting de bal. Biskup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 12:0

66e minuut.
Esteves passt de bal in één keer door. Biskup met een sublieme pass. Norma is nu in balbezit. Norma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 13:0

70e minuut.
Yonglin rent richting de bal. Yonglin passt de bal in één keer door. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Norma is nu in balbezit. Norma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 14:0

75e minuut.
Inworp. de Araújo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Esteves passt de bal in één keer door. de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. de Araújo passt de bal met de wreef. Biskup is nu in balbezit. Biskup schiet op doel. bin Mohd Sad bokst de bal weg.

79e minuut.
Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha speelt de bal door. Cardozo met een sublieme pass. de Araújo rent richting de bal. de Araújo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 15:0

80e minuut.
Ferreira komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha speelt de bal door. Quiroz met een sublieme pass. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Biskup probeert naar een medespeler te passen. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Esteves de bal. Esteves passt de bal in één keer door. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Sad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biskup rent richting de bal. Biskup draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Capoteiro kopt de bal weg. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonglin met een sublieme pass. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 16:0

86e minuut.
Mollez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yonglin geeft een hoge lob. de Araújo maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Mohd Sad bokst de bal weg.

89e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo passt de bal zonder na te denken. Daar is Biskup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biskup schiet op doel. de Araújo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ferreira passt de bal met de wreef. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo passt de bal met de wreef. Biskup probeert naar een medespeler te passen. Charisteas verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yonglin neemt de hoekschop. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho Tricolor 7%, Batera F.C. 93%.
Expressinho Tricolor - Batera F.C. 17:0