Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ataíde F.C teresina city bulls
Natal F Tactiek A3R
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
71 gemiddelde waardering 63.9
outstanding Schieten very good
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Kuler geeft een hoge lob. Şekerci rent richting de bal. Olimpo speelt de bal door. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - teresina city bulls 1:0

9e minuut.
Korženevskis heeft problemen om de bal te vangen. Korženevskis probeert naar een medespeler te passen. Kuler heeft problemen om de bal te vangen. Kuler geeft een hoge lob. Şekerci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Şekerci passt de bal zonder na te denken. Derrien rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aliwenkura. Aliwenkura krijgt een gele kaart. Derrien is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nowotniak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Suárez Betancort komt het veld opgelopen. Linhares komt het veld opgelopen. Qassemi komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Piigert begaat een overtreding. Piigert krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Linhares speelt de bal door. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos begaat een overtreding. Anastasakos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataíde F.C 34%, teresina city bulls 66%.
Ataíde F.C - teresina city bulls 1:0

47e minuut.
Birse met een sublieme pass. Nowotniak is nu in balbezit. Văn Phương begaat een overtreding. Văn Phương krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kuler probeert naar een medespeler te passen. Şekerci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Văn Phương. Văn Phương krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Şekerci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nowotniak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Korženevskis met een sublieme pass. Kuler rent richting de bal. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Lamouchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - teresina city bulls 2:0

56e minuut.
Birse met een sublieme pass. Kuler is nu in balbezit. Kuler passt de bal met de wreef. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Linhares kopt de bal weg. Aliwenkura rent richting de bal. Aliwenkura geeft de bal voor. Osetek speelt de bal door. Kuler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - teresina city bulls 3:0

80e minuut.
Derrien met een sublieme pass. Nowotniak rent richting de bal. Nowotniak passt de bal zonder na te denken. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Barroso rent richting de bal. Nowotniak onderschept slim de pass. Nowotniak probeert naar een medespeler te passen. Derrien bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrien haalt uit met een fantastische trap. Lamouchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Flores kopt de bal weg. Klungelig pakt Qassemi de bal. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci schiet op doel. Lamouchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - teresina city bulls 4:0

86e minuut.
Birse speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flores met de inworp. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Betancort draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataíde F.C 37%, teresina city bulls 63%.
Ataíde F.C - teresina city bulls 4:0