Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Rondônia Boa Morte FC
2021 532 BIL Tactiek 2x2 CBN invert
51% Balbezit 49%
9% Spel op eigen helft 91%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 42
uitmuntend Schieten redelijk
uitmuntend Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Kellokoski rent richting de bal. Kellokoski passt de bal met de wreef. Dominguez rent richting de bal. Dominguez geeft een hoge lob. Kliś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 1:0

3e minuut.
Dominguez probeert de bal met de borst te controleren. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ... Kliś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 2:0

4e minuut.
Benzon geeft de bal voor. Golański probeert naar een medespeler te passen. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez passt de bal in één keer door. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 3:0

7e minuut.
Dalglish passt de bal zonder na te denken. Dominguez speelt de bal door. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca haalt uit met een fantastische trap. Kliś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 4:0

10e minuut.
Golański met een sublieme pass. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez passt de bal zonder na te denken. Luca is nu in balbezit. Luca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dominguez geeft de bal voor. Kliś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luca is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tosetti kopt de bal weg. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez passt de bal in één keer door. Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel. Kliś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kellokoski is nu in balbezit. Kellokoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
D`Alise verovert de bal door een tackle van achteren. D`Alise passt de bal zonder na te denken. Kamdem speelt de bal door. Klungelig pakt Luca de bal. Luca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kellokoski heeft problemen om de bal te vangen. Kellokoski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
D`Alise rent richting de bal. D`Alise geeft de bal voor. Kellokoski rent richting de bal. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca schiet op doel. Kliś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Dominguez passt de bal met de wreef. Golański probeert naar een medespeler te passen. Kellokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellokoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 5:0

18e minuut.
Mydlo passt de bal zonder na te denken. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 6:0

19e minuut.
Benzon rent richting de bal. Benzon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kellokoski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golański geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dalglish kopt de bal weg. Golański heeft problemen om de bal te vangen. Golański geeft een hoge lob. Luca krijgt zijn hoofd ertegen. Kliś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 7:0

21e minuut.
D`Alise geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luca rent richting de bal. Luca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kellokoski de bal onder controle te krijgen. Kliś probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Golański speelt de bal door. Dominguez met een sublieme pass. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca draait met de bal, schiet en ... Kliś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 8:0

25e minuut.
Dominguez rent richting de bal. Dominguez met een sublieme pass. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 9:0

27e minuut.
Golański probeert naar een medespeler te passen. Kellokoski probeert naar een medespeler te passen. Luca rent richting de bal. Luca haalt uit met een fantastische trap. Kliś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 10:0

34e minuut.
Golański speelt de bal door. Dominguez heeft problemen om de bal te vangen. Dominguez met een sublieme pass. Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 11:0

36e minuut.
D`Alise kopt de bal weg. Golański probeert naar een medespeler te passen. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dominguez is nu in balbezit. Dominguez passt de bal in één keer door. Kellokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellokoski draait met de bal, schiet en ... Kliś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 12:0

39e minuut.
Peroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Alise zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golański geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kliś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 13:0

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, D`Alise zal de hoekschop nemen. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Rondônia 10%, Boa Morte FC 90%.
Inter Rondônia - Boa Morte FC 13:0

46e minuut.
Klungelig pakt Pałyga de bal. Pałyga speelt de bal door. Kellokoski probeert naar een medespeler te passen. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Luca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 14:0

48e minuut.
Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellokoski is nu in balbezit. Kellokoski speelt de bal door. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez haalt uit met een fantastische trap. Kliś bokst de bal weg. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dominguez heeft problemen om de bal te vangen. Dominguez met een sublieme pass. Luca rent richting de bal. Luca haalt uit met een fantastische trap. Kliś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 15:0

50e minuut.
Kellokoski passt de bal zonder na te denken. Dominguez rent richting de bal. Dominguez speelt de bal door. Kellokoski is nu in balbezit. Kellokoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 16:0

52e minuut.
Kliś speelt de bal door. Dalglish kopt de bal weg. Golański met een sublieme pass. Luca is nu in balbezit. Luca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 17:0

54e minuut.
Luca onderschept slim de pass. Luca passt de bal zonder na te denken. Golański probeert naar een medespeler te passen. Dominguez rent richting de bal. Dominguez geeft de bal voor. Kliś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kellokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellokoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 18:0

55e minuut.
Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish passt de bal met de wreef. Kellokoski is nu in balbezit. Kellokoski geeft een hoge lob. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal. Kliś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 19:0

57e minuut.
Tosetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish onderschept slim de pass. Dalglish passt de bal in één keer door. Dominguez rent richting de bal. Dominguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Golański probeert naar een medespeler te passen. Dominguez speelt de bal door. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca draait met de bal, schiet en ... Kliś probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 20:0

61e minuut.
Kellokoski passt de bal zonder na te denken. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez passt de bal zonder na te denken. Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel. Kliś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kellokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellokoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 21:0

63e minuut.
D`Alise bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Alise speelt de bal door. Kliś met een sublieme pass. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tosetti kopt de bal weg. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez met een sublieme pass. Klungelig pakt Luca de bal. Luca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Dominguez speelt de bal door. Daar is Golański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golański met een sublieme pass. Kellokoski is nu in balbezit. Kellokoski haalt uit met een fantastische trap. Kliś bokst de bal weg. Kellokoski geeft een hoge lob. Kliś met een sublieme pass. D`Alise heeft problemen om de bal te vangen. D`Alise passt de bal zonder na te denken. Golański geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tosetti is nu in balbezit. D`Alise verovert de bal door een tackle van achteren. D`Alise passt de bal met de wreef. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez schiet op doel. Kliś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dominguez geeft een hoge lob. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 22:0

72e minuut.
Dalglish kopt de bal weg. Golański probeert naar een medespeler te passen. Dominguez met een sublieme pass. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca haalt uit met een fantastische trap. Kliś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kellokoski rent richting de bal. Kellokoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 23:0

74e minuut.
D`Alise passt de bal in één keer door. Golański speelt de bal door. Dominguez rent richting de bal. Klungelig pakt Dominguez de bal. Dominguez draait met de bal, schiet en ... Kliś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański probeert naar een medespeler te passen. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luca de bal. Luca schiet op doel. Kliś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kellokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellokoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 24:0

80e minuut.
Dominguez rent richting de bal. Dominguez passt de bal in één keer door. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 25:0

81e minuut.
Pałyga passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Alise zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golański is nu in balbezit. Golański geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kliś met een harde bal richting middenveld. Dalglish kopt de bal weg. Golański geeft de bal voor. Luca krijgt zijn hoofd ertegen. Kliś probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 26:0

82e minuut.
Pałyga rent richting de bal. Pałyga passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. D`Alise geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kellokoski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kliś probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tosetti stond buitenspel. De Rada Placer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Luca is nu in balbezit. Luca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kellokoski passt de bal in één keer door. Golański met een sublieme pass. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca schiet op doel. Kliś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Boa Morte FC 27:0

89e minuut.
Inworp. Golański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalglish geeft een hoge lob. Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel. Kliś bokst de bal weg. Dominguez geeft de bal voor. Kellokoski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Rondônia 8%, Boa Morte FC 92%.
Inter Rondônia - Boa Morte FC 27:0