Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners F.C. Bolerage F. C.
invisibilidade3 Tactiek Toma!Solitario!
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
66.6 gemiddelde waardering 63.8
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


12e minuut.
do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo passt de bal in één keer door. Aleluia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Luis Enrique met een sublieme pass. Aleluia rent richting de bal. Mauceri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mauceri krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Aleluia kopt de bal weg. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. do Carmo rent richting de bal. do Carmo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini passt de bal met de wreef. Lara geeft een hoge lob. Geißler krijgt zijn hoofd ertegen. Piedra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Bolerage F. C. 0:1

34e minuut.
Inworp. Aleluia met een snelle inworp. Lara is nu in balbezit. Lara geeft een hoge lob. do Carmo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Šepelj verovert de bal door een tackle van achteren. Šepelj met een sublieme pass. Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur geeft een lange en hoge pass. Pedroni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winners F.C. - Bolerage F. C. 1:1

37e minuut.
Carreiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lopes de bal. Carreiro rent richting de bal. Widacha onderschept slim de pass. Widacha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Widacha rent richting de bal. Widacha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Bolerage F. C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 43%, Bolerage F. C. 57%.
Winners F.C. - Bolerage F. C. 2:1

53e minuut.
Zahálka geeft de bal voor. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro met een sublieme pass. Geißler heeft problemen om de bal te vangen. Geißler draait met de bal, schiet en ... Piedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Piot rent richting de bal. Piot passt de bal zonder na te denken. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Buitenspel voor Pekcesur. Goede buitenspelval van de verdediging. Kuziel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Šepelj onderschept slim de pass. Šepelj speelt de bal door. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur geeft een lange en hoge pass. Widacha springt en kopt de bal. Godínez bokst de bal weg.

66e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal zonder na te denken. Geißler is nu in balbezit. Geißler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winners F.C. - Bolerage F. C. 2:2

70e minuut.
Piot neemt vlug de vrije trap. Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur passt de bal met de wreef. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni draait met de bal, schiet en ... Godínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Bolerage F. C. 3:2

77e minuut.
Pekcesur geeft een lange en hoge pass. Daar is Pedroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luis Enrique is nu in balbezit. Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kuziel onderschept slim de pass. Kuziel speelt de bal door. Widacha speelt de bal door. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Piot met een sublieme pass. Pekcesur heeft problemen om de bal te vangen. Pekcesur passt de bal zonder na te denken. Widacha is nu in balbezit. Widacha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pedroni rent richting de bal. Pedroni passt de bal met de wreef. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ... Godínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Bolerage F. C. 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 42%, Bolerage F. C. 58%.
Winners F.C. - Bolerage F. C. 4:2