Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.02
  • Stadion: Bolerage Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22195
Bolerage F. C. ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK
Toma!Solitario! Tactiek ATQ
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
64.3 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Pará rent richting de bal. Pará speelt de bal door. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini geeft een lange en hoge pass. Lynch maakt een snoekduik en kopt de bal. Maravilha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durleci. Pará is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aleluia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lynch maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Berrios passt de bal in één keer door. Korányi is nu in balbezit. Korányi speelt de bal door. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses schiet op doel. Godínez bokst de bal weg. Daar is Carreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosário is nu in balbezit. Rosário schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage F. C. - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:1

22e minuut.
do Carmo speelt de bal door. Lynch is nu in balbezit. Floquinho begaat een overtreding. Floquinho krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Korányi passt de bal zonder na te denken. Büyükses is nu in balbezit. Carreiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Büyükses is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korányi komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage F. C. - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:2

40e minuut.
Birigüi probeert naar een medespeler te passen. Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosário passt de bal zonder na te denken. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ... Godínez bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolerage F. C. 59%, ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 41%.
Bolerage F. C. - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:2

48e minuut.
Inworp. Pará met de inworp. Korányi is nu in balbezit. Lazzarini onderschept slim de pass. Lazzarini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rosário geeft een lange en hoge pass. Büyükses kopt de bal weg. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi verovert de bal door een tackle van achteren. Birigüi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Rosário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luis Enrique is nu in balbezit. Luis Enrique geeft een hoge lob. Berrios kopt de bal weg. Korányi geeft een hoge lob. Godínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Lynch is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pará geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lynch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolerage F. C. 52%, ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 48%.
Bolerage F. C. - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:2