Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campinas F. C. Santos Football Club
GG-17 Tactiek tricolor
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Orman kopt de bal weg. Čoga is nu in balbezit. Čoga passt de bal zonder na te denken. Cabrobó geeft een hoge lob. Quintana krijgt zijn hoofd ertegen. Dziewicki bokst de bal weg.

5e minuut.
Daar is Neves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neves passt de bal zonder na te denken. Abbondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıcı is nu in balbezit. Çakıcı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Inworp. Veress zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čoga probeert de bal met de borst te controleren. Čoga geeft een lange en hoge pass. Dantas krijgt zijn hoofd ertegen. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nagy is nu in balbezit. Paal!

20e minuut.
Neves passt de bal met de wreef. Wong rent richting de bal. Wong passt de bal met de wreef. Abbondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Inworp. Scott komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Klungelig pakt Wong de bal. Wong probeert naar een medespeler te passen. Neves rent richting de bal. Neves geeft de bal voor. Scott maakt een snoekduik en kopt de bal. Robin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak passt de bal in één keer door. Çakıcı probeert naar een medespeler te passen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Santos Football Club 0:1

42e minuut.
Rochowiak met een sublieme pass. Veress rent richting de bal. Veress speelt de bal door. Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caveye komt het veld opgelopen. Vidolin komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Čoga geeft de bal voor. Wasil probeert de bal met de borst te controleren. Dantas rent richting de bal. Dantas draait met de bal, schiet en ... Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Caveye met een sublieme pass. Niedrich probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Veress neemt de hoekschop. Dantas is nu in balbezit. Dantas met een sublieme pass. Čoga rent richting de bal. Čoga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 54%, Santos Football Club 46%.
Campinas F. C. - Santos Football Club 0:1

46e minuut.
Scott speelt de bal door. Wong rent richting de bal. Wong passt de bal in één keer door. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves geeft een lange en hoge pass. Robin bokst de bal weg. Scott is nu in balbezit. Scott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Santos Football Club 0:2

52e minuut.
Wong speelt de bal door. Scott heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Scarpeli zijn tegenspeler op de grond. Scott raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wong wilt de vrije trap nemen. Cintra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Santos Football Club 0:3

57e minuut.
Čoga rent richting de bal. Quintana rent richting de bal. Quintana passt de bal met de wreef. Čoga rent richting de bal. Čoga geeft de bal voor. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Çakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıcı passt de bal zonder na te denken. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patrocínio komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oribe komt het veld opgelopen. Vidolin met een snelle inworp. Čoga geeft een hoge lob. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Santos Football Club 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 55%, Santos Football Club 45%.
Campinas F. C. - Santos Football Club 1:3