Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolor Paulista Cruzeiro Futebol Clube
arcade teste1b Tactiek RET 5-3-2 TIME
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
68.9 gemiddelde waardering 62
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


11e minuut.
Lasek met een snelle inworp. Cinghialotto met een sublieme pass. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano schiet op doel. Laikmaa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Joković probeert naar een medespeler te passen. Lasek probeert naar een medespeler te passen. Mohácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano verovert de bal door een tackle van achteren. Adriano haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa bokst de bal weg.

29e minuut.
Marsman probeert naar een medespeler te passen. Sumarjono bereikt de bal nog maar net als eerste. Küpfer verovert de bal door een tackle van achteren. Küpfer geeft een hoge lob. Adriano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sumarjono passt de bal met de wreef. Zuccolo verovert de bal door een tackle van achteren. Yurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdal haalt uit met een fantastische trap. Mîrzenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Paulista - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

42e minuut.
Sulugöz probeert naar een medespeler te passen. Lasek rent richting de bal. Lasek passt de bal in één keer door. Cinghialotto is nu in balbezit. Cinghialotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beglaryan komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Küpfer zal de hoekschop nemen. Adriano springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Paulista 27%, Cruzeiro Futebol Clube 73%.
Tricolor Paulista - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

47e minuut.
Cinghialotto passt de bal in één keer door. Lasek rent richting de bal. Lasek passt de bal met de wreef. Adriano rent richting de bal. Adriano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rohonczy geeft de bal voor. Küpfer kopt de bal weg. Küpfer probeert naar een medespeler te passen. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lasek geeft de bal voor. Adriano rent richting de bal. Solis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adriano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lasek neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Itaqui stond buitenspel. Sergipano komt het veld opgelopen. Del Valle komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cinghialotto is nu in balbezit. Cinghialotto met een sublieme pass. Adriano is nu in balbezit. Adriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tricolor Paulista - Cruzeiro Futebol Clube 1:1

82e minuut.
Solis geeft de bal voor. Joković onderschept slim de pass. Itaqui rent richting de bal. Itaqui draait met de bal, schiet en ... Mîrzenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Paulista - Cruzeiro Futebol Clube 1:2

87e minuut.
Laikmaa speelt de bal door. Del Valle is nu in balbezit. Joković begaat een overtreding. Joković krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Cinghialotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotto geeft een hoge lob. Adriano springt en kopt de bal. Paal! Laikmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Paulista 29%, Cruzeiro Futebol Clube 71%.
Tricolor Paulista - Cruzeiro Futebol Clube 1:2