Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OS AMIGUS F.C Morumtri
glm top Tactiek Generations 2
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 64.6
formidable Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Húngaro met een sublieme pass. Geppert heeft problemen om de bal te vangen. İsrafilov rent richting de bal. Geppert onderschept slim de pass. Geppert draait met de bal, schiet en ... Anastasijević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pelágio rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OS AMIGUS F.C - Morumtri 0:1

8e minuut.
Rey is nu in balbezit. Rey passt de bal met de wreef. Pyrpasos heeft problemen om de bal te vangen. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Daar is Rust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey speelt de bal door. Ulhoa is nu in balbezit. Ulhoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Frías rent richting de bal. Frías geeft een hoge lob. Gawin probeert naar een medespeler te passen. Pelágio rent richting de bal. Pelágio haalt uit met een fantastische trap. Anastasijević bokst de bal weg. Geppert is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gawin zal de hoekschop nemen. Húngaro kopt de bal weg. Geppert rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valadão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Húngaro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is İsrafilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio draait met de bal, schiet en ... Anastasijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OS AMIGUS F.C - Morumtri 0:2

30e minuut.
Pyrpasos kopt de bal weg. Patinho geeft de bal voor. Rezner rent richting de bal. Rust rent richting de bal. Rust schiet op doel. Leme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rezner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rust maakt een snoekduik en kopt de bal. Leme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Patinho is nu in balbezit. Patinho passt de bal in één keer door. Rust is nu in balbezit. Rust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OS AMIGUS F.C - Morumtri 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OS AMIGUS F.C 51%, Morumtri 49%.
OS AMIGUS F.C - Morumtri 1:2

54e minuut.
Dejean rent richting de bal. Dejean geeft de bal voor. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio draait met de bal, schiet en ... Anastasijević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OS AMIGUS F.C - Morumtri 1:3

55e minuut.
Húngaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metea. Húngaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Húngaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Geppert maakt een snoekduik en kopt de bal. Anastasijević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Rey speelt de bal door. Patinho geeft een hoge lob. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Yaoyang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Patinho de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gawin. Gawin krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Yaoyang rent richting de bal. Yaoyang speelt de bal door. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust draait met de bal, schiet en ... Leme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OS AMIGUS F.C - Morumtri 2:3

72e minuut.
Frías onderschept slim de pass. Frías geeft een hoge lob. Rezner kopt de bal weg. Rust is nu in balbezit. Rust schiet op doel. Leme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Gawin is nu in balbezit. Gawin passt de bal zonder na te denken. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio draait met de bal, schiet en ... Anastasijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OS AMIGUS F.C 49%, Morumtri 51%.
OS AMIGUS F.C - Morumtri 2:3