Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.01
  • Stadion: pirata Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4503
pirata Esporte Clube Pinheiros
viu Tactiek luiz
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
49.4 gemiddelde waardering 45.6
solid Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Bēcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgetho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgetho passt de bal zonder na te denken. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap. Langlois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Car kan de bal niet met de borst controleren. van Wermeskerken verovert de bal door een tackle van achteren. van Wermeskerken passt de bal in één keer door. Nicpoń heeft problemen om de bal te vangen. Nicpoń draait met de bal, schiet en ... Langlois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Englaro de bal onder controle te krijgen. Formosa geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Wermeskerken rent richting de bal. van Wermeskerken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hunsoy met een sublieme pass. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Góra. Góra krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gvaskó speelt de bal door. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car geeft de bal voor. Garner rent richting de bal. Garner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Plahitka kopt de bal weg. Klungelig pakt van Wermeskerken de bal. Hunsoy probeert naar een medespeler te passen. Englaro is nu in balbezit. Englaro draait met de bal, schiet en ... Langlois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Langlois niet meer kan verder spelen. Dodos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 23%, Esporte Clube Pinheiros 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pirata - Esporte Clube Pinheiros 0:0

51e minuut.
Gvaskó speelt de bal door. Bēcis rent richting de bal. Minga onderschept slim de pass. Minga haalt uit met een fantastische trap. Kłos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Esporte Clube Pinheiros 0:1

57e minuut.
da Quebrada probeert naar een medespeler te passen. Plahitka rent richting de bal. Hunsoy begaat een overtreding. Hunsoy krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Hunsoy passt de bal zonder na te denken. Bēcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga onderschept slim de pass. Minga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Esporte Clube Pinheiros 0:2

65e minuut.
Kopa-Ostrowski geeft de bal voor. Daar is Bēcis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Garner. Goede buitenspelval van de verdediging. Lekgetho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van Wermeskerken springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nicpoń is nu in balbezit. Car verovert de bal door een tackle van achteren. Car speelt de bal door. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner draait met de bal, schiet en ... Kłos bokst de bal weg.

75e minuut.
Englaro probeert naar een medespeler te passen. Formosa is nu in balbezit. Formosa geeft een lange en hoge pass. van Wermeskerken is nu in balbezit. van Wermeskerken schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Anglada kopt de bal weg. Plahitka met een sublieme pass. Englaro rent richting de bal. Anglada is nu in balbezit. Formosa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Góra neemt vlug de vrije trap. Nicpoń kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peláez. Peláez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 37%, Esporte Clube Pinheiros 63%.
pirata - Esporte Clube Pinheiros 0:2