Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube Pinheiros Run Forrest Run
luiz Tactiek Bubba Gump
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 52.4
very good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosquera met een sublieme pass. Daar is Przyziółkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyziółkowski geeft een hoge lob. Mefikowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Minga is nu in balbezit. Limonada onderschept slim de pass. Limonada passt de bal zonder na te denken. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Run Forrest Run 0:1

18e minuut.
Mosquera rent richting de bal. Mosquera passt de bal met de wreef. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mefikowicz schiet op doel. Petrók bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bojonegoro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pegoli. Bojonegoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Butcari heeft problemen om de bal te vangen. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vale rent richting de bal. Vale probeert naar een medespeler te passen. Garner rent richting de bal. Mosquera onderschept slim de pass. Mosquera geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Butcari probeert naar een medespeler te passen. Mefikowicz rent richting de bal. Car is nu in balbezit. Mefikowicz onderschept slim de pass. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... Petrók verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 69%, Run Forrest Run 31%.
Esporte Clube Pinheiros - Run Forrest Run 0:1

53e minuut.
Sierra rent richting de bal. Sierra speelt de bal door. Pegoli speelt de bal door. Butcari geeft de bal voor. Mefikowicz springt en kopt de bal. Petrók bokst de bal weg.

55e minuut.
Sierra is nu in balbezit. Sierra geeft een lange en hoge pass. Przyziółkowski kopt de bal weg. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera onderschept slim de pass. Mosquera met een sublieme pass. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mefikowicz rent richting de bal. Mosquera rent richting de bal. Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mefikowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap. Petrók bokst de bal weg.

73e minuut.
Olarán geeft een hoge lob. Inworp. Przyziółkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Capitão geeft een lange en hoge pass. Daar is Anglada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Run Forrest Run 0:2

77e minuut.
Car speelt de bal door. Vale rent richting de bal. Vale geeft een lange en hoge pass. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Vale passt de bal met de wreef. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera passt de bal zonder na te denken. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 72%, Run Forrest Run 28%.
Esporte Clube Pinheiros - Run Forrest Run 0:2