Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macario Engenharias Bradesco Futebol Clube
Desfalque Tactiek 2010-B
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Jakubek passt de bal zonder na te denken. Daar is Baets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimerda rent richting de bal. Šimerda draait met de bal, schiet en ... Bezhenar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macario Engenharias - Bradesco Futebol Clube 1:0

21e minuut.
Baquero probeert naar een medespeler te passen. Shayzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Shayzinger passt de bal in één keer door. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Mejía passt de bal in één keer door. Nəzirli probeert naar een medespeler te passen. Akhmeteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhmeteli schiet op doel. Olivato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro passt de bal in één keer door. Shayzinger is nu in balbezit. Shayzinger geeft de bal voor. Šimerda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Baets verovert de bal door een tackle van achteren. Baets geeft een lange en hoge pass. Boiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhmeteli verovert de bal door een tackle van achteren. Akhmeteli schiet op doel. Olivato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Baquero passt de bal in één keer door. Shayzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Shayzinger met een sublieme pass. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shayzinger is nu in balbezit. Curuś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shayzinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šimerda neemt de penalty, wat een uithaal! Bezhenar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macario Engenharias - Bradesco Futebol Clube 2:0

42e minuut.
Shayzinger rent richting de bal. Nəzirli onderschept slim de pass. Nəzirli passt de bal in één keer door. Akhmeteli rent richting de bal. Akhmeteli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macario Engenharias - Bradesco Futebol Clube 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macario Engenharias 47%, Bradesco Futebol Clube 53%.
Macario Engenharias - Bradesco Futebol Clube 2:1

47e minuut.
Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek geeft een hoge lob. Daar is Boiadeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akhmeteli rent richting de bal. Akhmeteli geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Macario Engenharias - Bradesco Futebol Clube 2:2

49e minuut.
Daar is Akhmeteli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peladeiro geeft een hoge lob. Jakubek is nu in balbezit. Jakubek geeft een hoge lob. Werbiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Boiadeiro geeft een hoge lob. Inworp. Nəzirli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akhmeteli rent richting de bal. Akhmeteli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Šimerda is nu in balbezit. Curuś rent richting de bal. Šimerda onderschept slim de pass. Shayzinger is nu in balbezit. Shayzinger schiet op doel. Bezhenar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macario Engenharias - Bradesco Futebol Clube 3:2

64e minuut.
Mejía geeft een hoge lob. Peladeiro verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nəzirli zal de hoekschop nemen. Werbiński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Baets probeert de bal met de borst te controleren. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Baets controleert de bal met de borst. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nəzirli kopt de bal weg. Akhmeteli is nu in balbezit. Boiadeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boiadeiro krijgt een gele kaart. Akhmeteli raakt geblesseerd tijdens het duel. Mejía zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Akhmeteli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli geeft een hoge lob. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pannunzio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Baquero onderschept slim de pass. Baquero geeft een lange en hoge pass. Baets is nu in balbezit. Šimerda verovert de bal door een tackle van achteren. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Nəzirli probeert naar een medespeler te passen. Akhmeteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhmeteli passt de bal met de wreef. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero geeft een lange en hoge pass. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda geeft een lange en hoge pass. Shayzinger maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Macario Engenharias - Bradesco Futebol Clube 4:2

88e minuut.
Boiadeiro heeft problemen om de bal te vangen. Peladeiro is nu in balbezit. Akhmeteli onderschept slim de pass. Akhmeteli haalt uit met een fantastische trap. Olivato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Macario Engenharias - Bradesco Futebol Clube 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macario Engenharias 59%, Bradesco Futebol Clube 41%.
Macario Engenharias - Bradesco Futebol Clube 4:3