Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.01
  • Stadion: pirata Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5368
pirata Apache F.C
viu Tactiek 5-2-1-2
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
46.9 gemiddelde waardering 58.9
good Schieten excellent
average Passen excellent
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Lekgetho verovert de bal door een tackle van achteren. Libonatti verovert de bal door een tackle van achteren. Libonatti met een sublieme pass. Weśniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Weśniuk schiet op doel. Kłos bokst de bal weg. da Quebrada probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Engelbrecht neemt de hoekschop. Loncon springt en kopt de bal. Kłos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Apache F.C 0:1

5e minuut.
Libonatti speelt de bal door. Lestár rent richting de bal. Lestár passt de bal zonder na te denken. Engelbrecht geeft een hoge lob. Weśniuk springt en kopt de bal. Kłos bokst de bal weg.

7e minuut.
Libonatti neemt vlug de vrije trap. Weśniuk kopt de bal weg. Neri met een sublieme pass. Weśniuk is nu in balbezit. Weśniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Neri probeert naar een medespeler te passen. Gallo rent richting de bal. Gallo geeft de bal voor. Loncon bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncon schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Weśniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkeren begaat een overtreding. Weśniuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neri met een snel genomen vrije trap. Weśniuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Daar is Lekgetho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncon rent richting de bal. Loncon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada geeft een hoge lob. Inworp. Sotero met een snelle inworp. van Wermeskerken geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 72%, Apache F.C 28%.
pirata - Apache F.C 0:1

46e minuut.
Formosa komt het veld opgelopen. Baquero komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gallo geeft een hoge lob. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht passt de bal in één keer door. Loncon is nu in balbezit. Loncon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Engelbrecht controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Del Sole komt het veld opgelopen. Formosa neemt vlug de vrije trap. Englaro rent richting de bal. Englaro schiet op doel. Vargalui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Estrada is nu in balbezit. van Wermeskerken onderschept slim de pass. van Wermeskerken passt de bal met de wreef. Del Sole is nu in balbezit. Del Sole haalt uit met een fantastische trap. Vargalui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pirata - Apache F.C 1:1

60e minuut.
Libonatti geeft een hoge lob. Weśniuk kopt de bal weg. Loncon bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncon schiet op doel. Kłos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kaliciński kopt de bal weg. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri passt de bal in één keer door. Weśniuk rent richting de bal. Weśniuk schiet op doel. Kłos bokst de bal weg.

63e minuut.
Aranđelović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranđelović geeft een hoge lob. Loncon kopt de bal weg. Engelbrecht is nu in balbezit. Engelbrecht geeft de bal voor. Paal! Kłos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Loncon speelt de bal door. Libonatti rent richting de bal. Libonatti passt de bal in één keer door. Loncon bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncon haalt uit met een fantastische trap. Kłos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos speelt de bal door. Neri kopt de bal weg. Weśniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Weśniuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
van der Kuil rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Kuil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weśniuk rent richting de bal. Weśniuk draait met de bal, schiet en ... Kłos bokst de bal weg.

70e minuut.
Estrada kopt de bal weg. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri probeert naar een medespeler te passen. Weśniuk rent richting de bal. Weśniuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Libonatti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Loncon de bal. Libonatti is nu in balbezit. Loncon is nu in balbezit. Loncon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Libonatti passt de bal in één keer door. Engelbrecht rent richting de bal. Engelbrecht geeft een lange en hoge pass. Weśniuk rent richting de bal. Weśniuk draait met de bal, schiet en ... Kłos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Loncon bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncon haalt uit met een fantastische trap. Kłos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Apache F.C 1:2

89e minuut.
Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri passt de bal in één keer door. Lestár probeert naar een medespeler te passen. Weśniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Weśniuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Neri rent richting de bal. Neri passt de bal met de wreef. Daar is Loncon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncon schiet op doel. Kłos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 67%, Apache F.C 33%.
pirata - Apache F.C 1:2