Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Everest - Mg ATLETICO MINEIRO FC
433 Tactiek SEATTLE 3MD
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 50.9
excellent Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
Lew is nu in balbezit. Lew speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Gissurarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. Inworp. McMuller met een snelle inworp. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Dundas maakt een snoekduik en kopt de bal. Gissurarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Lew met een sublieme pass. Daar is Tylak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
McMuller met een sublieme pass. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu schiet op doel. Gissurarson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Pâslariu onderschept slim de pass. Pâslariu passt de bal zonder na te denken. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samarone is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pâslariu neemt de hoekschop. Dundas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański geeft een lange en hoge pass. Nieszkowski kopt de bal weg. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Veljanovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocăneală. Veljanovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Veljanovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dundas rent richting de bal. Dundas draait met de bal, schiet en ... Gissurarson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. De bal raakt de paal. Doeltrap. Tukiainen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everest - Mg 27%, ATLETICO MINEIRO FC 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Everest - Mg - ATLETICO MINEIRO FC 0:0

53e minuut.
Lew onderschept slim de pass. Lew probeert naar een medespeler te passen. Nieszkowski rent richting de bal. Tukiainen verovert de bal door een tackle van achteren. Tukiainen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltvedt rent richting de bal. Soltvedt passt de bal zonder na te denken. Tukiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Inworp. Danayan komt het veld opgelopen. Bejan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Klonecki komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klonecki met een snelle inworp. Klungelig pakt McMuller de bal. McMuller geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everest - Mg 26%, ATLETICO MINEIRO FC 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Everest - Mg - ATLETICO MINEIRO FC 0:0