Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOUZACRUZ FC Arizona United F.C.
baladoplagio Tactiek Kamusari 5-3-2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 61.9
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Gordea passt de bal met de wreef. Dziwny is nu in balbezit. Dziwny geeft een lange en hoge pass. Najman controleert de bal met de borst. Najman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ponciano probeert naar een medespeler te passen. Jaqueta Amarela geeft de bal voor. Sopata kopt de bal weg. Nuic rent richting de bal. Nuic draait met de bal, schiet en ... Manolić bokst de bal weg.

17e minuut.
Fierka verovert de bal door een tackle van achteren. Fierka probeert naar een medespeler te passen. Purhonen is nu in balbezit. Purhonen geeft een lange en hoge pass. Najman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is González Menéndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea passt de bal met de wreef. Najman is nu in balbezit. Najman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sola geeft een lange en hoge pass. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea passt de bal met de wreef. Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ponciano speelt de bal door. Jaqueta Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaqueta Amarela speelt de bal door. Nuic is nu in balbezit. Nuic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ponciano geeft een lange en hoge pass. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodzinski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nuic raakt geblesseerd tijdens het duel. Sopata legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Arizona United F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 44%, Arizona United F.C. 56%.
SOUZACRUZ FC - Arizona United F.C. 0:1

50e minuut.
Garjelea probeert naar een medespeler te passen. Purhonen rent richting de bal. Purhonen speelt de bal door. Gordea rent richting de bal. Gordea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jaqueta Amarela geeft een hoge lob. Sopata is nu in balbezit. Hagi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sopata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sopata neemt de penalty, wat een uithaal! Manolić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

57e minuut.
Jaqueta Amarela heeft problemen om de bal te vangen. Jaqueta Amarela geeft een lange en hoge pass. Sopata kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuic de bal. Nuic haalt uit met een fantastische trap. Manolić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sopata bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Purhonen passt de bal met de wreef. Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman haalt uit met een fantastische trap. González Menéndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gutemberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SOUZACRUZ FC - Arizona United F.C. 1:1

75e minuut.
Fernández Suárez komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dziwny passt de bal in één keer door. Purhonen rent richting de bal. Purhonen probeert naar een medespeler te passen. Najman is nu in balbezit. Najman draait met de bal, schiet en ... Gutemberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Vargha kopt de bal weg. Najman speelt de bal door. Gordea rent richting de bal. Gordea haalt uit met een fantastische trap. Kisteleki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Arizona United F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 52%, Arizona United F.C. 48%.
SOUZACRUZ FC - Arizona United F.C. 2:1