Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Everest - Mg SOUZACRUZ FC
433 Tactiek baladoplagio
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten good
good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Veljanovski speelt de bal door. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski speelt de bal door. Tylak is nu in balbezit. Tylak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Garjelea rent richting de bal. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Purhonen is nu in balbezit. Purhonen geeft een lange en hoge pass. Najman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rejkowski geeft de bal voor. Klonecki kopt de bal weg. Rejkowski geeft de bal voor. Tylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylak schiet op doel. Manolić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Gordea passt de bal zonder na te denken. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny passt de bal zonder na te denken. Najman is nu in balbezit. Najman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everest - Mg 63%, SOUZACRUZ FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Everest - Mg - SOUZACRUZ FC 0:0

47e minuut.
Bauer met een sublieme pass. Gordea probeert naar een medespeler te passen. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny geeft de bal voor. Gordea krijgt zijn hoofd ertegen. Diamantakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Van de Ven komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sanches kopt de bal weg. Purhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purhonen passt de bal in één keer door. Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Bejan komt het veld opgelopen. Inworp. Danayan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rejkowski rent richting de bal. Rejkowski passt de bal met de wreef. Lantto probeert naar een medespeler te passen. Bejan rent richting de bal. Bejan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stokowiec komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Najman kopt de bal weg. Purhonen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bauer. Bauer krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Inworp. Pâslariu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Fierka rent richting de bal. Fierka met een sublieme pass. Dziwny is nu in balbezit. Dziwny haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stokowiec de bal onder controle te krijgen. Diamantakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Van de Ven geeft een hoge lob. Inworp. Dziwny met de inworp. Fierka geeft de bal voor. Gordea springt en kopt de bal. Diamantakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Hagi rent richting de bal. Dundas verovert de bal door een tackle van achteren. Dundas geeft een lange en hoge pass. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Garjelea geeft een hoge lob. Najman rent richting de bal. Najman passt de bal zonder na te denken. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Fierka met de inworp. Stokowiec is nu in balbezit. Dziwny verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwny geeft de bal voor. Najman springt en kopt de bal. Diamantakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gordea is nu in balbezit. Gordea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Everest - Mg - SOUZACRUZ FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everest - Mg 69%, SOUZACRUZ FC 31%.
Everest - Mg - SOUZACRUZ FC 0:1