Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOUZACRUZ FC ATLETICO MINEIRO FC
532 filcad Tactiek SEATTLE 3ATT
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29 gemiddelde waardering 54.5
weak Schieten outstanding
weak Passen adequate
weak Verdedigen formidable


1e minuut.
Dziwny rent richting de bal. Dziwny passt de bal in één keer door. Pitombo rent richting de bal. Čabrilo verovert de bal door een tackle van achteren. Čabrilo geeft een hoge lob. Raquete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Bocăneală probeert naar een medespeler te passen. Urbanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanczyk passt de bal met de wreef. van der Ven is nu in balbezit. van der Ven draait met de bal, schiet en ... Raquete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Albu is nu in balbezit. Bocăneală onderschept slim de pass. Bocăneală probeert naar een medespeler te passen. Čabrilo is nu in balbezit. Čabrilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:1

5e minuut.
Romão geeft een lange en hoge pass. Bocăneală kopt de bal weg. Tibúrcio rent richting de bal. Čabrilo verovert de bal door een tackle van achteren. Čabrilo draait met de bal, schiet en ... Raquete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čabrilo is nu in balbezit. Čabrilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:2

9e minuut.
Čabrilo is nu in balbezit. Čabrilo geeft een lange en hoge pass. Tache is nu in balbezit. van der Ven onderschept slim de pass. van der Ven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Čabrilo passt de bal met de wreef. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tibúrcio ... Strafschop! Tibúrcio krijgt een gele kaart. Bocăneală is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bocăneală legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Raquete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:3

20e minuut.
Berbecki verovert de bal door een tackle van achteren. Regueira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berbecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berbecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bocăneală de bal. Bocăneală draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tankishev speelt de bal door. van der Ven is nu in balbezit. van der Ven geeft een lange en hoge pass. Bocăneală rent richting de bal. Bocăneală draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:4

25e minuut.
Urbanczyk geeft een lange en hoge pass. Bocăneală kopt de bal weg. van der Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:5

27e minuut.
Kuncahyo is nu in balbezit. Kuncahyo geeft een hoge lob. Čabrilo rent richting de bal. Čabrilo schiet op doel. Raquete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Patilha de bal. van der Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ven passt de bal met de wreef. Bocăneală is nu in balbezit. Bocăneală schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Patilha heeft problemen om de bal te vangen. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueira is nu in balbezit. Bocăneală onderschept slim de pass. Bocăneală draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:7

43e minuut.
Tibúrcio probeert de bal aan de voet te houden. Bocăneală kopt de bal weg. Klungelig pakt Tache de bal. van der Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches passt de bal zonder na te denken. Dziwny rent richting de bal. Dziwny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 72%, ATLETICO MINEIRO FC 28%.
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:7

49e minuut.
Soltvedt geeft de bal voor. van der Ven kopt de bal weg. Bocăneală is nu in balbezit. Bocăneală schiet op doel. Raquete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:8

68e minuut.
Tache met een sublieme pass. van der Ven is nu in balbezit. van der Ven passt de bal in één keer door. Bocăneală is nu in balbezit. Bocăneală schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Patilha kopt de bal weg. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanches krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Albu rent richting de bal. Čabrilo is nu in balbezit. Čabrilo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bocăneală de bal. Bocăneală draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:9

83e minuut.
Urbanczyk geeft de bal voor. Bocăneală kopt de bal weg. van der Ven is nu in balbezit. van der Ven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:10

83e minuut.
van der Ven heeft problemen om de bal te vangen. van der Ven passt de bal in één keer door. Čabrilo heeft problemen om de bal te vangen. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:11

85e minuut.
Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ven passt de bal in één keer door. Bocăneală is nu in balbezit. Bocăneală draait met de bal, schiet en ... Raquete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Čabrilo rent richting de bal. Čabrilo probeert naar een medespeler te passen. Bocăneală is nu in balbezit. Bocăneală schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 64%, ATLETICO MINEIRO FC 36%.
SOUZACRUZ FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:12