Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irreal Madrid F.C Birita Boys
Ricks Tactiek segura que vai..
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 40.3
zeer goed Schieten matig
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabouris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lizak geeft een hoge lob. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Birita Boys 1:0

23e minuut.
Campbell rent richting de bal. Campbell passt de bal in één keer door. Kabouris met een sublieme pass. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kabouris speelt de bal door. Campbell is nu in balbezit. Campbell met een sublieme pass. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Campbell kopt de bal weg. Lizak heeft problemen om de bal te vangen. Lizak met een sublieme pass. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irreal Madrid F.C 23%, Birita Boys 77%.
Irreal Madrid F.C - Birita Boys 1:0

47e minuut.
Abbazia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbazia passt de bal zonder na te denken. Kabouris rent richting de bal. Kabouris geeft een hoge lob. Daar is Hołowczyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Abbazia onderschept slim de pass. Abbazia probeert naar een medespeler te passen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... Valle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Birita Boys 2:0

58e minuut.
Campbell passt de bal zonder na te denken. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris geeft de bal voor. Klungelig pakt Węgrzynowski de bal. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Birita Boys 3:0

62e minuut.
Klungelig pakt Musin de bal. Campbell is nu in balbezit. Campbell passt de bal zonder na te denken. Kabouris geeft de bal voor. Węgrzynowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Trivalić is nu in balbezit. Trivalić geeft een hoge lob. Kabouris probeert naar een medespeler te passen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piava komt het veld opgelopen. Zanato komt het veld opgelopen. Depp komt het veld opgelopen. Campbell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Øhlenschlæger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Lizak met de inworp. Kabouris met een sublieme pass. Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Birita Boys 4:0

81e minuut.
Zamfirescu geeft een hoge lob. Lizak speelt de bal door. Kabouris speelt de bal door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Abbazia geeft een hoge lob. Lizak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizak speelt de bal door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Birita Boys 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irreal Madrid F.C 26%, Birita Boys 74%.
Irreal Madrid F.C - Birita Boys 5:0