Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galo forte fc E.C. Pouca Telha
r5 Tactiek Will da U21
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 42.9
goed Schieten solide
zwak Passen goed
matig Verdedigen matig


11e minuut.
Moor geeft een hoge lob. Trimarco kopt de bal weg. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón geeft de bal voor. Daar is Suwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Majerski passt de bal met de wreef. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro is nu in balbezit. Vonášek verovert de bal door een tackle van achteren. Vonášek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Majerski met een sublieme pass. Klungelig pakt Pouso Alto de bal. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek draait met de bal, schiet en ... Rossignoli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores geeft een lange en hoge pass. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores speelt de bal door. Walker rent richting de bal. Walker geeft de bal voor. Trimarco springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rondón met de inworp. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moor de bal. Moor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Majerski de bal. Moor rent richting de bal. Domingos probeert naar een medespeler te passen. Trimarco rent richting de bal. Trimarco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Trimarco is nu in balbezit. Picles begaat een overtreding. Trimarco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zoetemelk heeft problemen om de bal te vangen. Godoy bokst de bal weg.

31e minuut.
Moor onderschept slim de pass. Moor geeft een lange en hoge pass. Daar is Picles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco draait met de bal, schiet en ... Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Majerski rent richting de bal. Moor verovert de bal door een tackle van achteren. Pouso Alto begaat een overtreding. Pouso Alto krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Majerski verovert de bal door een tackle van achteren. Majerski met een sublieme pass. Godeiro met een sublieme pass. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ... Paal! Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 63%, E.C. Pouca Telha 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
galo forte fc - E.C. Pouca Telha 0:0

56e minuut.
Moor verovert de bal door een tackle van achteren. Domingos is nu in balbezit. Domingos passt de bal zonder na te denken. Zoetemelk rent richting de bal. Zoetemelk haalt uit met een fantastische trap. Godoy bokst de bal weg. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - E.C. Pouca Telha 0:1

72e minuut.
Rondón is nu in balbezit. Rondón geeft een hoge lob. Zoetemelk kopt de bal weg. Trimarco rent richting de bal. Trimarco haalt uit met een fantastische trap. Godoy bokst de bal weg.

84e minuut.
Florindi verovert de bal door een tackle van achteren. Florindi geeft een lange en hoge pass. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk passt de bal met de wreef. Trimarco is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rondón rent richting de bal. Rondón geeft een lange en hoge pass. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk haalt uit met een fantastische trap. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - E.C. Pouca Telha 0:2

88e minuut.
Walker passt de bal met de wreef. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek probeert naar een medespeler te passen. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - E.C. Pouca Telha 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 52%, E.C. Pouca Telha 48%.
galo forte fc - E.C. Pouca Telha 1:2