Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guriri FC Corrego Fundo MG
B47 Tactiek 3 Atacante
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten solid
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Senghor verovert de bal door een tackle van achteren. Senghor geeft een hoge lob. Oscariosti heeft problemen om de bal te vangen. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Itaqui is nu in balbezit. Itaqui met een sublieme pass. Bragança speelt de bal door. Sólido is nu in balbezit. Sólido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pedroni met een snelle inworp. Sulak is nu in balbezit. Sulak probeert naar een medespeler te passen. Laguardia is nu in balbezit. Laguardia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Senghor bereikt de bal nog maar net als eerste. Senghor passt de bal in één keer door. Szegedi heeft problemen om de bal te vangen. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel. Obregón bokst de bal weg.

17e minuut.
Pedroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bragança is nu in balbezit. Bragança probeert naar een medespeler te passen. Sólido is nu in balbezit. Sólido draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klamczyński geeft een lange en hoge pass. Sulak rent richting de bal. Sulak passt de bal in één keer door. Laguardia rent richting de bal. Laguardia haalt uit met een fantastische trap. Saiki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Szegedi rent richting de bal. Szegedi geeft een hoge lob. Sulak kopt de bal weg. Laguardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguardia schiet op doel. Saiki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Sólido is nu in balbezit. Sólido passt de bal met de wreef. Tupinambá is nu in balbezit. Tupinambá haalt uit met een fantastische trap. Obregón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guriri FC - Corrego Fundo MG 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guriri FC 47%, Corrego Fundo MG 53%.
Guriri FC - Corrego Fundo MG 1:0

46e minuut.
Bragança met een sublieme pass. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido passt de bal in één keer door. Tupinambá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupinambá draait met de bal, schiet en ... Obregón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Sólido passt de bal in één keer door. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni passt de bal zonder na te denken. Sólido heeft problemen om de bal te vangen. Sólido draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pedroni rent richting de bal. Pedroni passt de bal zonder na te denken. Sólido is nu in balbezit. Sólido haalt uit met een fantastische trap. Obregón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guriri FC - Corrego Fundo MG 2:0

68e minuut.
Bragança passt de bal met de wreef. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni speelt de bal door. Tupinambá is nu in balbezit. Tupinambá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grzanka probeert naar een medespeler te passen. Sulak rent richting de bal. Sulak passt de bal in één keer door. Laguardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguardia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Saiki trapt de bal weg. Pedroni kopt de bal weg. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido draait met de bal, schiet en ... Obregón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guriri FC 44%, Corrego Fundo MG 56%.
Guriri FC - Corrego Fundo MG 2:0