Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Treze Futebol Mutuipe EC
451 Ala es Tite Tactiek Qualify
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 19
8 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.3 gemiddelde waardering 62.6
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Sabiá passt de bal met de wreef. Igaz rent richting de bal. Igaz met een sublieme pass. Ríos geeft een lange en hoge pass. Ordoñez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Czeremcha rent richting de bal. Czeremcha passt de bal met de wreef. Daar is Michelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelin geeft een lange en hoge pass. Ordoñez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mydlo met een sublieme pass. Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grabarczyk. Grabarczyk krijgt een gele kaart. Vilaboa Casales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Haak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Haak passt de bal in één keer door. Mydlo is nu in balbezit. Mydlo speelt de bal door. Vilaboa Casales rent richting de bal. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Treze Futebol - Mutuipe EC 0:1

12e minuut.
Sabiá speelt de bal door. Michelin is nu in balbezit. Michelin geeft de bal voor. Ordoñez krijgt zijn hoofd ertegen. Ngọc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Treze Futebol - Mutuipe EC 1:1

14e minuut.
Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... Camerieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mydlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydlo haalt uit met een fantastische trap. Rolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Ríos de bal. Mydlo met een sublieme pass. Vilaboa Casales probeert de bal met de borst te controleren. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Treze Futebol - Mutuipe EC 1:2

22e minuut.
Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin geeft een lange en hoge pass. Wilson kopt de bal weg. Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Vilaboa Casales raakt geblesseerd tijdens het duel. Mydlo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Barta is nu in balbezit. Sabiá onderschept slim de pass. Sabiá met een sublieme pass. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez draait met de bal, schiet en ... Ngọc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Czeremcha passt de bal zonder na te denken. Igaz rent richting de bal. Igaz passt de bal zonder na te denken. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bucki geeft een lange en hoge pass. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Sluskis begaat een overtreding. Sluskis krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Haak rent richting de bal. Haak passt de bal met de wreef. Mydlo speelt de bal door. Daar is Vilaboa Casales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Treze Futebol 55%, Mutuipe EC 45%.
Treze Futebol - Mutuipe EC 1:2

54e minuut.
Bucki passt de bal zonder na te denken. Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak passt de bal zonder na te denken. Vilaboa Casales rent richting de bal. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... Rolha bokst de bal weg. Spătaru verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Ríos passt de bal zonder na te denken. Czeremcha met een sublieme pass. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mydlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mydlo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Khang komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mydlo rent richting de bal. Mydlo passt de bal zonder na te denken. Hoàng Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Estrada komt het veld opgelopen. Prévot komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosales komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bucki rent richting de bal. Rosales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bucki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wilson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haak rent richting de bal. Haak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hoàng Khang de bal. Hoàng Khang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Camerieri rent richting de bal. Mydlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mydlo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mydlo kan niet meer verder spelen. Kmet komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kmet passt de bal met de wreef. Barta heeft problemen om de bal te vangen. Barta geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khang is nu in balbezit. Hoàng Khang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Treze Futebol 58%, Mutuipe EC 42%.
Treze Futebol - Mutuipe EC 1:2