Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.06
  • Stadion: Pelegão
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 38667
Sindicato S. A. Brasil de Pelotas
10 Tactiek X03 - 451
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
50.1 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Gaitero passt de bal met de wreef. Cossaer is nu in balbezit. Cossaer geeft een hoge lob. Rəsulzadə springt en kopt de bal. Valdo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bilyi kopt de bal weg. Hugues is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petkovic. Petkovic krijgt een gele kaart. Hugues raakt geblesseerd tijdens het duel. Matkay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rəsulzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdo bokst de bal weg.

20e minuut.
Kanu geeft een lange en hoge pass. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Bilyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilyi geeft een hoge lob. Rəsulzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdo bokst de bal weg.

24e minuut.
Gaitero passt de bal in één keer door. Cossaer rent richting de bal. Cossaer geeft de bal voor. Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bilyi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rəsulzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gomes de Melo kopt de bal weg. Inworp. Rêgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Marut probeert naar een medespeler te passen. Egressy is nu in balbezit. Egressy passt de bal met de wreef. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Fortuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Petkovic kopt de bal weg. Gomes de Melo heeft problemen om de bal te vangen. Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Egressy probeert de bal aan de voet te houden. Fortuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 64%, Brasil de Pelotas 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sindicato S. A. - Brasil de Pelotas 0:0

56e minuut.
Buitenspel voor Rəsulzadə. Goede buitenspelval van de verdediging. David komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gaitero passt de bal zonder na te denken. Daar is Cossaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 47%, Brasil de Pelotas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sindicato S. A. - Brasil de Pelotas 0:0