Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.07
  • Stadion: E C Bahia Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 13311
E C Bahia Estrela da Vila
Training Tactiek Ataque2024
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 55.8
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Claverio speelt de bal door. Bignami rent richting de bal. Remelexo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Remelexo krijgt een gele kaart. Bignami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gutterstam komt bij de bal en schiet. Mosca bokst de bal weg.

7e minuut.
Bignami rent richting de bal. Bignami passt de bal met de wreef. Cambieri rent richting de bal. Cambieri haalt uit met een fantastische trap. Mosca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Estrela da Vila 0:1

11e minuut.
Gutterstam geeft de bal voor. Inworp. Tsilligiris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preste is nu in balbezit. Preste geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Claverio geeft een hoge lob. Cambieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mairinger naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Tonscheid probeert naar een medespeler te passen. Bignami is nu in balbezit. Mazaropi onderschept slim de pass. Cambieri is nu in balbezit. Cambieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bignami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignami passt de bal in één keer door. Cambieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambieri draait met de bal, schiet en ... Mosca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Neikes met een sublieme pass. Tsilligiris heeft problemen om de bal te vangen. Tsilligiris met een sublieme pass. Daar is Preste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Parrish kopt de bal weg. Preste is nu in balbezit. Preste passt de bal in één keer door. Barros rent richting de bal. Barros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
E C Bahia - Estrela da Vila 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E C Bahia 47%, Estrela da Vila 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
E C Bahia - Estrela da Vila 1:1

47e minuut.
Woldseth verovert de bal door een tackle van achteren. Woldseth geeft een hoge lob. Bignami probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cambieri de bal. Cambieri draait met de bal, schiet en ... Mosca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Woldseth geeft een lange en hoge pass. Bignami rent richting de bal. Bignami probeert naar een medespeler te passen. Tonscheid is nu in balbezit. Tonscheid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cambieri rent richting de bal. Cambieri schiet op doel. Mosca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Estrela da Vila 1:2

51e minuut.
Remelexo geeft een hoge lob. Abdala bereikt de bal nog maar net als eerste. Neikes geeft een lange en hoge pass. Preste is nu in balbezit. Preste draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Neikes rent richting de bal. Bignami rent richting de bal. Bignami met een sublieme pass. Cambieri rent richting de bal. Cambieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gutterstam probeert naar een medespeler te passen. Bignami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignami passt de bal met de wreef. Cambieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tonscheid geeft een hoge lob. Claverio is nu in balbezit. Claverio passt de bal zonder na te denken. Cambieri is nu in balbezit. Cambieri schiet op doel. Mosca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E C Bahia 54%, Estrela da Vila 46%.
E C Bahia - Estrela da Vila 1:2