Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.07
  • Stadion: Dragonstone
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
DRAGON LORE urso panda
Teste Tactiek sai da frente
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten solid
average Passen solid
weak Verdedigen average


11e minuut.
Macedo geeft een hoge lob. Grote rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patury. Patury krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Indares rent richting de bal. Indares speelt de bal door. Grote probeert naar een medespeler te passen. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Damjanov is nu in balbezit. Damjanov passt de bal in één keer door. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... Guerreiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON LORE - urso panda 0:1

23e minuut.
Ralha rent richting de bal. Dynda verovert de bal door een tackle van achteren. Dynda geeft een lange en hoge pass. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON LORE - urso panda 0:2

25e minuut.
Dynda verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanov is nu in balbezit. Dynda geeft een hoge lob. Großkreutz springt en kopt de bal. Guerreiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON LORE - urso panda 0:3

27e minuut.
Indares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha is nu in balbezit. Damjanov onderschept slim de pass. Großkreutz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Da Silva geeft een hoge lob. Daar is Macedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Großkreutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Großkreutz haalt uit met een fantastische trap. Guerreiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON LORE - urso panda 0:4

32e minuut.
Grote passt de bal zonder na te denken. Ralha met een sublieme pass. Damjanov rent richting de bal. Damjanov draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silva geeft de bal voor. Daar is Macedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grote probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Großkreutz de bal. Grote is nu in balbezit. Grote draait met de bal, schiet en ... Guerreiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON LORE - urso panda 0:5

40e minuut.
Dynda passt de bal in één keer door. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov probeert naar een medespeler te passen. Großkreutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Großkreutz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov geeft de bal voor. Klungelig pakt Patury de bal. Großkreutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Großkreutz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON LORE 87%, urso panda 13%.
DRAGON LORE - urso panda 0:5

47e minuut.
Dynda speelt de bal door. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz speelt de bal door. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov schiet op doel. Guerreiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Radłowski geeft een lange en hoge pass. Levy rent richting de bal. Damjanov verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON LORE - urso panda 0:6

53e minuut.
Grote passt de bal in één keer door. Großkreutz heeft problemen om de bal te vangen. Grote rent richting de bal. Großkreutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Großkreutz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Grote met een snelle inworp. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chiquinho zijn tegenspeler op de grond. Dynda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grote komt bij de bal en schiet. Guerreiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON LORE - urso panda 0:7

61e minuut.
Macedo onderschept slim de pass. Patury probeert de bal met de borst te controleren. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... Guerreiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON LORE - urso panda 0:8

62e minuut.
Patury geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Da Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grote is nu in balbezit. Grote schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Indares kopt de bal weg. Damjanov is nu in balbezit. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Guerreiro trapt de bal weg. Grote kopt de bal weg. Daar is Großkreutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Großkreutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON LORE - urso panda 0:9

67e minuut.
Damjanov rent richting de bal. Dynda speelt de bal door. Großkreutz is nu in balbezit. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Chiquinho is nu in balbezit. Chiquinho passt de bal zonder na te denken. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Damjanov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON LORE - urso panda 0:10

76e minuut.
Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares met een sublieme pass. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON LORE - urso panda 0:11

81e minuut.
Rojão geeft een lange en hoge pass. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski geeft een hoge lob. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. Guerreiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Grote passt de bal zonder na te denken. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda met een sublieme pass. Großkreutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Großkreutz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Großkreutz kopt de bal weg. Macedo heeft problemen om de bal te vangen. Damjanov rent richting de bal. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON LORE 84%, urso panda 16%.
DRAGON LORE - urso panda 0:11