Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Comunas River Atlético Clube
ajuste lateral Tactiek 4-3-3
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 60.1
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Əşrəfov rent richting de bal. Polanía bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov onderschept slim de pass. Əşrəfov geeft de bal voor. Statev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rampellotto passt de bal in één keer door. Magalhães rent richting de bal. Tararache begaat een overtreding. Magalhães is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rochetti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Balaniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaniuc passt de bal in één keer door. Daar is Cardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardon geeft de bal voor. Əşrəfov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Regueira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cardon kopt de bal weg. Vidal probeert de bal aan de voet te houden. Statev rent richting de bal. Statev draait met de bal, schiet en ... Regueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - River Atlético Clube 0:1

26e minuut.
de Heusch passt de bal zonder na te denken. Rampellotto is nu in balbezit. Rampellotto geeft de bal voor. Rochetti is nu in balbezit. Rochetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Balaniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Balaniuc met een sublieme pass. Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov geeft een lange en hoge pass. Statev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Marquetto geeft een lange en hoge pass. Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov geeft een hoge lob. Statev springt en kopt de bal. Regueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - River Atlético Clube 0:2

43e minuut.
Əşrəfov geeft een hoge lob. Doboş rent richting de bal. de Heusch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Heusch krijgt een gele kaart. Doboş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Statev neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - River Atlético Clube 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 54%, River Atlético Clube 46%.
Los Comunas - River Atlético Clube 0:3

49e minuut.
Doboş rent richting de bal. Doboş geeft de bal voor. Statev rent richting de bal. Statev schiet op doel. Regueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - River Atlético Clube 0:4

51e minuut.
Balaniuc speelt de bal door. Doboş rent richting de bal. Doboş passt de bal in één keer door. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev schiet op doel. De bal raakt de paal. Polanía onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balaniuc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Statev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Štrkalj speelt de bal door. Marquetto met een sublieme pass. Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov geeft de bal voor. Statev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Polanía onderschept slim de pass. Polanía speelt de bal door. Cardon speelt de bal door. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Vidal rent richting de bal. Vidal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gazzaniga de bal. Rochetti is nu in balbezit. Rochetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 63%, River Atlético Clube 37%.
Los Comunas - River Atlético Clube 0:4