Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oliver Klube Vascão da Grana
BBBE Tactiek entra nao
63% Balbezit 37%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 50.3
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


24e minuut.
Daar is Păcală, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Păcală speelt de bal door. Pintilii is nu in balbezit. Rodríguez Alvarado onderschept slim de pass. Rodríguez Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Rousselet bokst de bal weg.

32e minuut.
Googlegol speelt de bal door. Ávila rent richting de bal. Perla begaat een overtreding. Perla krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Öberg rent richting de bal. Perišić onderschept slim de pass. Perišić probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 31%, Vascão da Grana 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oliver Klube - Vascão da Grana 0:0

47e minuut.
Piava probeert naar een medespeler te passen. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Rodríguez Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ávila geeft de bal voor. Cicvarić heeft problemen om de bal te vangen. Cicvarić passt de bal in één keer door. Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Rodríguez Alvarado schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Perišić met een sublieme pass. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal met de wreef. Rodríguez Alvarado is nu in balbezit. Rodríguez Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Vascão da Grana 1:0

66e minuut.
Googlegol rent richting de bal. Googlegol geeft een lange en hoge pass. Perišić kopt de bal weg. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávila met een snelle inworp. Klungelig pakt Rodríguez Alvarado de bal. Rodríguez Alvarado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cicvarić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Pintilii de bal. Faso speelt de bal door. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik schiet op doel. Rousselet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Vascão da Grana 2:0

80e minuut.
Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido geeft de bal voor. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik schiet op doel. Rousselet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Vascão da Grana 3:0

82e minuut.
Perišić speelt de bal door. Googlegol is nu in balbezit. Googlegol passt de bal zonder na te denken. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 24%, Vascão da Grana 76%.
Oliver Klube - Vascão da Grana 3:0