Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta Romano United
jun Tactiek Haikyuu!
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Stach heeft problemen om de bal te vangen. Stach geeft de bal voor. Klungelig pakt Andrada de bal. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet draait met de bal, schiet en ... Vernola bokst de bal weg.

8e minuut.
Assis kopt de bal weg. Bulgurcu rent richting de bal. Met opzet legt Wilkoszewski zijn tegenspeler op de grond. Wilkoszewski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams met een sublieme pass. Butulan is nu in balbezit. Butulan geeft de bal voor. Sagaz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bulgurcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabakoń rent richting de bal. Rabakoń speelt de bal door. Lindeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindeman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Braga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabakoń. Braga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Assis met een snel genomen vrije trap. Wilkoszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Gardocki bokst de bal weg.

24e minuut.
Andrada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shakalaka komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Shakalaka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Butulan de bal. Butulan passt de bal met de wreef. Sagaz rent richting de bal. Sagaz draait met de bal, schiet en ... Gardocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Doeltrap. Gardocki trapt de bal weg van het doel. Siu Ki kopt de bal weg. Lindeman is nu in balbezit. Lindeman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Assis onderschept slim de pass. Assis passt de bal met de wreef. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan geeft een lange en hoge pass. Wilkoszewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rabakoń met een sublieme pass. Siu Ki rent richting de bal. Siu Ki speelt de bal door. Lindeman is nu in balbezit. Lindeman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 45%, Romano United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Maneta - Romano United 0:0

48e minuut.
Shakalaka met een sublieme pass. Braga speelt de bal door. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan geeft de bal voor. Sagaz springt en kopt de bal. Gardocki bokst de bal weg.

53e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Lindeman is nu in balbezit. Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki haalt uit met een fantastische trap. Vernola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Riguer rent richting de bal. Riguer passt de bal zonder na te denken. Lindeman rent richting de bal. Lindeman schiet op doel. Vernola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Romano United 0:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadović komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wilkoszewski kopt de bal weg. Kadović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stach. Stach krijgt een gele kaart. Kadović raakt geblesseerd tijdens het duel. Braga wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Os Maneta - Romano United 1:1

76e minuut.
Butulan passt de bal met de wreef. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal met de wreef. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović draait met de bal, schiet en ... Gardocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Daar is Wilkoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braga rent richting de bal. Kadović rent richting de bal. Wilkoszewski rent richting de bal. Wilkoszewski schiet op doel. Gardocki bokst de bal weg.

85e minuut.
Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga passt de bal zonder na te denken. Wilkoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkoszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Romano United 2:1

86e minuut.
Cortese geeft een hoge lob. Siu Ki kopt de bal weg. Lindeman rent richting de bal. Lindeman draait met de bal, schiet en ... Vernola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Os Maneta - Romano United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 39%, Romano United 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Maneta - Romano United 2:2