Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Luis F.C. Villarreal FC
4-2-3 Tactiek efc
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
45.4 gemiddelde waardering 60.1
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Klungelig pakt Mamin de bal. Mamin speelt de bal door. Arežina rent richting de bal. Arežina haalt uit met een fantastische trap. Havrilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:1

9e minuut.
Rossetti is nu in balbezit. Ślęzak rent richting de bal. Ślęzak passt de bal met de wreef. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan draait met de bal, schiet en ... Havrilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:2

16e minuut.
Ślęzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęzak passt de bal met de wreef. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Havrilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:3

16e minuut.
Mamin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kornacki komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Żbikowski rent richting de bal. Kornacki onderschept slim de pass. Kornacki geeft een lange en hoge pass. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Havrilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arežina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arežina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:4

23e minuut.
Bucşaru speelt de bal door. Czerniakowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Arežina de bal. Arežina draait met de bal, schiet en ... Havrilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:5

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Havrilla niet meer kan verder spelen.

25e minuut.
Damadyan kopt de bal weg. Ślęzak rent richting de bal. Ślęzak speelt de bal door. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:6

27e minuut.
Oleszko passt de bal in één keer door. Kazimierczak rent richting de bal. Kazimierczak geeft een lange en hoge pass. Arežina is nu in balbezit. Arežina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:7

32e minuut.
Ślęzak passt de bal met de wreef. Damadyan rent richting de bal. García Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniakowski rent richting de bal. Czerniakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:8

33e minuut.
Tomborowski heeft problemen om de bal te vangen. Arežina onderschept slim de pass. Czerniakowski probeert naar een medespeler te passen. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:9

33e minuut.
Klungelig pakt Souto de bal. Rossetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetti passt de bal zonder na te denken. Arežina is nu in balbezit. Arežina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:10

38e minuut.
Souto probeert naar een medespeler te passen. Rossetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ślęzak geeft de bal voor. Arežina is nu in balbezit. Arežina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Czerniakowski speelt de bal door. Kornacki rent richting de bal. Kornacki passt de bal zonder na te denken. Arežina rent richting de bal. Arežina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:11

42e minuut.
García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez geeft de bal voor. Kazimierczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kornacki de bal. Kornacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kornacki passt de bal met de wreef. Kazimierczak met een sublieme pass. Czerniakowski probeert naar een medespeler te passen. Arežina heeft problemen om de bal te vangen. Arežina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Luis F.C. 68%, Villarreal FC 32%.
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:11

48e minuut.
Kazimierczak probeert naar een medespeler te passen. Kornacki rent richting de bal. Kornacki passt de bal in één keer door. Arežina rent richting de bal. Arežina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornacki probeert naar een medespeler te passen. Rzepicha heeft problemen om de bal te vangen. Arežina is nu in balbezit. Arežina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:12

52e minuut.
Arežina rent richting de bal. Arežina passt de bal in één keer door. Filho is nu in balbezit. Damadyan onderschept slim de pass. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kornacki rent richting de bal. Kornacki probeert naar een medespeler te passen. Czerniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniakowski geeft de bal voor. Damadyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:13

66e minuut.
Cuvillier verovert de bal door een tackle van achteren. Cuvillier met een sublieme pass. Czerniakowski speelt de bal door. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:14

67e minuut.
Kul met een sublieme pass. Rossetti speelt de bal door. Czerniakowski probeert naar een medespeler te passen. Arežina rent richting de bal. Arežina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kazimierczak met een sublieme pass. Kornacki rent richting de bal. Kornacki passt de bal zonder na te denken. Arežina rent richting de bal. Arežina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:15

71e minuut.
Oleszko verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęzak geeft een hoge lob. Arežina is nu in balbezit. Arežina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:16

79e minuut.
Arežina passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kazimierczak de bal onder controle te krijgen. Kazimierczak speelt de bal door. Daar is Damadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kul rent richting de bal. Oleszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oleszko geeft de bal voor. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ślęzak met een sublieme pass. Kornacki geeft de bal voor. Damadyan kopt de bal weg. Arežina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arežina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:17

89e minuut.
Daar is Czerniakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerniakowski speelt de bal door. Ślęzak speelt de bal door. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Luis F.C. 64%, Villarreal FC 36%.
São Luis F.C. - Villarreal FC 0:18