Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.09
  • Stadion: Airetama Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
Dinamo Brasil Cabuloso Fc
db1 Tactiek 433 Atack
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


14e minuut.
Papoušek verovert de bal door een tackle van achteren. Parodi begaat een overtreding. Papoušek raakt geblesseerd tijdens het duel. Broeckx zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brecska kopt de bal weg. Klungelig pakt Wyparło de bal. Wyparło schiet op doel. Györki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Arcega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brasil - Cabuloso Fc 1:0

17e minuut.
Biaduń is nu in balbezit. Broeckx rent richting de bal. Biaduń onderschept slim de pass. Biaduń schiet op doel. Leeuwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Odrwąż raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roner komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Edrei rent richting de bal. Papoušek verovert de bal door een tackle van achteren. Papoušek geeft de bal voor. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sotolongo controleert de bal met de borst. Conoscitore rent richting de bal. Sotolongo begaat een overtreding. Sotolongo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wyparło is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arcega. Wyparło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brecska met een snel genomen vrije trap. Wyparło springt en kopt de bal. Györki bokst de bal weg.

40e minuut.
Brecska schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gorącawoda de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lulek neemt de hoekschop. Brecska krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Reeves komt het veld opgelopen. Ochetan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brasil 39%, Cabuloso Fc 61%.
Dinamo Brasil - Cabuloso Fc 1:0

46e minuut.
Nespoli komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Conoscitore met een sublieme pass. Wyparło speelt de bal door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Györki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brasil - Cabuloso Fc 2:0

54e minuut.
Joelsson speelt de bal door. Biaduń heeft problemen om de bal te vangen. Biaduń met een sublieme pass. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brasil - Cabuloso Fc 2:1

60e minuut.
Roner rent richting de bal. Roner passt de bal in één keer door. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda onderschept slim de pass. Nespoli verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Skarlas passt de bal met de wreef. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek geeft een lange en hoge pass. Reeves maakt een snoekduik en kopt de bal. Györki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

73e minuut.
Daar is Lulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek verovert de bal door een tackle van achteren. Lulek geeft een lange en hoge pass. Wyparło maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Skarlas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šuhaj komt het veld opgelopen. El-Fayoumy komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Conoscitore is nu in balbezit. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Lulek geeft een hoge lob. Györki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brasil - Cabuloso Fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brasil 43%, Cabuloso Fc 57%.
Dinamo Brasil - Cabuloso Fc 3:1