Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altrinchan Lendas do FUT
NedStone Tactiek Tik tak
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten solid
very good Passen good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Dallos probeert naar een medespeler te passen. Melo geeft een hoge lob. Makriev kopt de bal weg. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Melo is nu in balbezit. Kargıcı onderschept slim de pass. Kargıcı geeft de bal voor. Ruivo verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Motz trapt de bal weg. Goulart kopt de bal weg. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Goulart kopt de bal weg. Toró kan de bal niet met de borst controleren. Dujela probeert naar een medespeler te passen. Drvendžija is nu in balbezit. Drvendžija schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Amir met de inworp. Maradona-Lmaghrib probeert de bal met de borst te controleren. Ruivo is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona-Lmaghrib haalt uit met een fantastische trap. Motz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Goulart probeert naar een medespeler te passen. Makriev rent richting de bal. Makriev passt de bal in één keer door. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib geeft een lange en hoge pass. Motz bokst de bal weg.

26e minuut.
Motz trapt de bal weg. Drvendžija kopt de bal weg. Iwanicki rent richting de bal. Dujela onderschept slim de pass. Dujela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrinchan 55%, Lendas do FUT 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Altrinchan - Lendas do FUT 0:0

49e minuut.
Kargıcı is nu in balbezit. Kargıcı passt de bal in één keer door. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Beltrão maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - Lendas do FUT 1:0

53e minuut.
Dujela passt de bal zonder na te denken. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir met een sublieme pass. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csala kopt de bal weg. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buitenspel voor Beltrão. Goede buitenspelval van de verdediging. Porco komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Skrzypek komt het veld opgelopen. Odesser komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrinchan 55%, Lendas do FUT 45%.
Altrinchan - Lendas do FUT 1:0