Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsa Dortmund Waterkloof Warriors
Borsa100 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 46.7
good Schieten average
good Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Inworp. Cáceres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oz geeft een lange en hoge pass. Skaife is nu in balbezit. Skaife draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Botsis met een harde bal richting middenveld. Daar is Buchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monasso geeft een lange en hoge pass. Skaife rent richting de bal. Skaife draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Adrianov probeert de bal met de borst te controleren. Skaife onderschept slim de pass. Skaife passt de bal zonder na te denken. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Adrianov rent richting de bal. Oz verovert de bal door een tackle van achteren. Oz geeft de bal voor. Olechwierowicz heeft problemen om de bal te vangen. Olechwierowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Oz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olechwierowicz de bal. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gmitrzak de bal onder controle te krijgen. Mackett bokst de bal weg. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz haalt uit met een fantastische trap. Mackett probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shiskov met een snelle inworp. Buchta geeft een hoge lob. Nook bokst de bal weg.

28e minuut.
Jajić passt de bal zonder na te denken. Nadolny speelt de bal door. Brueren is nu in balbezit. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife rent richting de bal. Met opzet legt Botsis zijn tegenspeler op de grond. Botsis krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Adrianov rent richting de bal. Olechwierowicz onderschept slim de pass. Olechwierowicz passt de bal in één keer door. Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nadolny verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolny passt de bal zonder na te denken. Brueren is nu in balbezit. Skaife onderschept slim de pass. Skaife draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsa Dortmund 37%, Waterkloof Warriors 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borsa Dortmund - Waterkloof Warriors 0:0

47e minuut.
Burn kopt de bal weg. Oz is nu in balbezit. Oz geeft een lange en hoge pass. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz schiet op doel. Mackett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Mackett trapt de bal weg. Buchta heeft problemen om de bal te vangen. Burn probeert naar een medespeler te passen. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Buchta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shiskov de bal. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres geeft een hoge lob. Olechwierowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Adrianov geeft de bal voor. Burn kopt de bal weg. Oz met een sublieme pass. Daar is Nadolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Olechwierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olechwierowicz passt de bal in één keer door. Oz met een sublieme pass. Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife haalt uit met een fantastische trap. Mackett bokst de bal weg.

86e minuut.
Nadolny is nu in balbezit. Nadolny passt de bal in één keer door. Olechwierowicz rent richting de bal. Skaife rent richting de bal. Skaife schiet op doel. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsa Dortmund 34%, Waterkloof Warriors 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borsa Dortmund - Waterkloof Warriors 0:0