Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackburn Rovers :) Linhill Celtics Football Club
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 20
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajz passt de bal in één keer door. Ewen is nu in balbezit. Pienaar onderschept slim de pass. Pienaar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ewen is nu in balbezit. Pienaar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ewen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ewen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alfreds is nu in balbezit. Tembo verovert de bal door een tackle van achteren. Tembo draait met de bal, schiet en ... Maphike werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Rovers :) - Linhill Celtics Football Club 0:1

22e minuut.
Tembo is nu in balbezit. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Skosana onderschept slim de pass. Tembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tembo haalt uit met een fantastische trap. Maphike verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Maboe onderschept slim de pass. Maboe passt de bal in één keer door. Notoane geeft een lange en hoge pass. Tembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tembo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Maboe trapt de bal weg. Evans kopt de bal weg. Sarmiento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarmiento schiet op doel. Makaab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blackburn Rovers :) - Linhill Celtics Football Club 1:1

35e minuut.
Nunens rent richting de bal. Mabuza verovert de bal door een tackle van achteren. Mabuza probeert naar een medespeler te passen. Tembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tembo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Evans met een sublieme pass. Tembo is nu in balbezit. Skosana maakt een afschuwelijke overtreding. Skosana is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Olivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabuza onderschept slim de pass. Mabuza met een sublieme pass. Tembo is nu in balbezit. Tembo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Foster komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn Rovers :) 44%, Linhill Celtics Football Club 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blackburn Rovers :) - Linhill Celtics Football Club 1:1

53e minuut.
Sithole met een sublieme pass. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero speelt de bal door. Pienaar is nu in balbezit. Pienaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Pienaar rent richting de bal. Pienaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Rovers :) - Linhill Celtics Football Club 2:1

57e minuut.
Alfreds bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfreds geeft een hoge lob. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Makaab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Rovers :) - Linhill Celtics Football Club 3:1

68e minuut.
Rajz is nu in balbezit. Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans met een sublieme pass. Tembo rent richting de bal. Tembo haalt uit met een fantastische trap. Foster bokst de bal weg.

75e minuut.
Olivier kopt de bal weg. Matamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamela passt de bal met de wreef. Pienaar rent richting de bal. Pienaar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Evans probeert naar een medespeler te passen. Foster werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Alfreds rent richting de bal. Tembo verovert de bal door een tackle van achteren. Tembo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Rovers :) - Linhill Celtics Football Club 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn Rovers :) 49%, Linhill Celtics Football Club 51%.
Blackburn Rovers :) - Linhill Celtics Football Club 3:2