Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Johannesburg FC 2024 Angry Mastiffs 26
Normal Tactiek 343v
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 31.7
matig Schieten goed
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Pula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maphuste komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Bałamut geeft de bal voor. Mulaudzi rent richting de bal. Butler begaat een overtreding. Butler krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Mulaudzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Serrano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tahirović kopt de bal weg. Klungelig pakt Hlongwane de bal. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

12e minuut.
Butler rent richting de bal. Ncaca rent richting de bal. Kowal controleert de bal met de borst. Ncaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ncaca draait met de bal, schiet en ... Folgueiro bokst de bal weg.

15e minuut.
Warda rent richting de bal. Maphuste verovert de bal door een tackle van achteren. Maphuste met een sublieme pass. Croitoru rent richting de bal. Croitoru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Warda met de inworp. Ncaca geeft een hoge lob. Kowal is nu in balbezit. Kowal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Kowal de bal. Ndlovu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal verovert de bal door een tackle van achteren. Kowal schiet op doel. Folgueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ncaca passt de bal zonder na te denken. Jandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal is nu in balbezit. Kowal schiet op doel. Folgueiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ngake is nu in balbezit. Ngake speelt de bal door. Croitoru is nu in balbezit. Hlongwane is nu in balbezit. Hlongwane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Angry Mastiffs 26 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johannesburg FC 2024 53%, Angry Mastiffs 26 47%.
Johannesburg FC 2024 - Angry Mastiffs 26 1:0

47e minuut.
Warda geeft de bal voor. Jandera is nu in balbezit. Jandera passt de bal met de wreef. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Kowal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ncaca is nu in balbezit. Ndlazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal onderschept slim de pass. Kowal haalt uit met een fantastische trap. Folgueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Jandera is nu in balbezit. Jandera passt de bal met de wreef. Kowal rent richting de bal. Kowal schiet op doel. Folgueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Johannesburg FC 2024 - Angry Mastiffs 26 1:1

74e minuut.
Ndlovu rent richting de bal. Ndlovu geeft een hoge lob. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru schiet op doel. Kaferski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Angry Mastiffs 26 2:1

75e minuut.
Ncaca met een sublieme pass. Jandera rent richting de bal. Jandera met een sublieme pass. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johannesburg FC 2024 51%, Angry Mastiffs 26 49%.
Johannesburg FC 2024 - Angry Mastiffs 26 2:1