Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emapangeni Legeds Ruyal Mabchester
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Mabedi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khoabane rent richting de bal. Khoabane passt de bal zonder na te denken. Mthembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mthembu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emapangeni Legeds - Ruyal Mabchester 1:0

19e minuut.
Rabutla passt de bal in één keer door. Tokpah probeert naar een medespeler te passen. Mlambo geeft de bal voor. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emapangeni Legeds - Ruyal Mabchester 1:1

25e minuut.
Sibaya kan de bal niet met de borst controleren. Mthembu rent richting de bal. Sibaya verovert de bal door een tackle van achteren. Khoabane onderschept slim de pass. Khoabane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mlambo kopt de bal weg. Tovey is nu in balbezit. Radford bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey verovert de bal door een tackle van achteren. Tovey draait met de bal, schiet en ... Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Fanteni passt de bal in één keer door. Magalefa rent richting de bal. Magalefa probeert naar een medespeler te passen. Mthembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mthembu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emapangeni Legeds 47%, Ruyal Mabchester 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emapangeni Legeds - Ruyal Mabchester 1:1

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Freeguard zal de hoekschop nemen. Tovey is nu in balbezit. Tovey schiet op doel. Klungelig pakt Moeti de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emapangeni Legeds - Ruyal Mabchester 1:2

88e minuut.
Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlambo onderschept slim de pass. Mlambo passt de bal zonder na te denken. Mabedi is nu in balbezit. Mabedi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emapangeni Legeds 66%, Ruyal Mabchester 34%.
Emapangeni Legeds - Ruyal Mabchester 1:2