Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Merseyside Drunkers FC
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Magoaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Palacios de bal. Lekwane is nu in balbezit. Palacios onderschept slim de pass. Palacios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Borman passt de bal met de wreef. Palacios is nu in balbezit. Maboe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maboe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merseyside 52%, Drunkers FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Merseyside - Drunkers FC 0:0

50e minuut.
Sikonde onderschept slim de pass. Sikonde probeert naar een medespeler te passen. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ewen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Murape passt de bal met de wreef. Sixaba rent richting de bal. Sixaba geeft een hoge lob. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mnakwende bokst de bal weg.

70e minuut.
Sikonde is nu in balbezit. Sikonde geeft een hoge lob. Lekone kopt de bal weg. Dixon rent richting de bal. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Meiring geeft de bal voor. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klausen is nu in balbezit. Dixon onderschept slim de pass. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sixaba heeft problemen om de bal te vangen. Sixaba passt de bal zonder na te denken. Legetla rent richting de bal. Borman verovert de bal door een tackle van achteren. Borman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merseyside 53%, Drunkers FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Merseyside - Drunkers FC 0:0