Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real stars fc Excellence Football Club
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Chansa kopt de bal weg. Notoane is nu in balbezit. Mantsho rent richting de bal. Notoane onderschept slim de pass. Notoane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Howell kopt de bal weg. Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khwenenyane is nu in balbezit. Boxall is nu in balbezit. Boxall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real stars fc - Excellence Football Club 0:1

31e minuut.
Du Bois geeft de bal voor. Ngake kopt de bal weg. Klungelig pakt Chansa de bal. Khasu rent richting de bal. Khasu haalt uit met een fantastische trap. Lingerfelder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real stars fc 54%, Excellence Football Club 46%.
Real stars fc - Excellence Football Club 0:1

51e minuut.
Masenia probeert naar een medespeler te passen. Notoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberts begaat een overtreding. Alberts krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mackett probeert naar een medespeler te passen. Alberts is nu in balbezit. Alberts passt de bal in één keer door. Howell heeft problemen om de bal te vangen. Boxall met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Makaab de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donnelly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mackett geeft een lange en hoge pass. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real stars fc - Excellence Football Club 1:1

71e minuut.
Notoane met een sublieme pass. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Bois verovert de bal door een tackle van achteren. Notoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Notoane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Masenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia passt de bal zonder na te denken. Notoane met een sublieme pass. Khasu rent richting de bal. Khasu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real stars fc 48%, Excellence Football Club 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real stars fc - Excellence Football Club 1:1